Gönderen Konu: Fuse Tea  (Okunma sayısı 7186 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fuse Tea
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2013, 14:11:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
67.000 katılım olmuş kaçı ürün satın almıştır acaba? hem cocacola dururken fusetea yi bu kadar kim içer ki :-*

katılmadım buna ama hakkıyla katılıp kazanamayanlara tavsiyem; arayın ilgili yerleri kazananların cep numaralarından kaçar adet katıldılarsa tüm fişleri ibraz ettirsinler, edemeyenlere vermesinler, bi daha yapıyolar mı bakın bakalım :D
Çekiliş ve kampanyaların amacı ürün tüketimini arttırmaktır. Kaldı ki aynı çekiliş geçmiş yıllarda da yapılmıştı. Kampanyacı sayısı da her geçen gün artıyor. Bir hediye kazanan kişi artık bu kampanyalarla ilgilenmeye başlıyor :) Çekiliş süresi, Mc Donalds mağaza sayısı göz önüne alındığında bence katılım oldukça az. Mağazadaki personelin çekilişi ciddiye almayarak talep edilmezse kupon vermediklerini de göz önüne alıyorum. Mc Donalds bence TV, radyo gibi reklam kanallarında çekilişin reklamı konusunda yetersiz kaldı, bunun haricinde mağaza içi görselleri yeterliydi.
Fakat bu tespitlerin yanında bir önemli faktör daha var. mesela adam hep aynı şubede hamburger yiyor. çalışanla arasında samimiyet oluşmuş. bir adet kupon alıyor ve fazla kupon verebilirmisin diyor. çalışanda 15-20 kupon veriyor . bu şekilde 10 menü alsa 150-200 kupon yapar. katılım sayısını artıran temel neden bu bence.  yoksa gerçekten 1 menüye  1 kupon verilse bu kampanyaya katılım  5 bini geçmez . çünkü fuse tea  fazla içilmiyor..

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 29 Ekim 2013, 15:32:29 »
Kazananlara tebrikler.

İtirazı olanlar bir  bildikleri varsa eğer Milli Piyango ya dilekçe ile müracaat edebilirler.
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #22 : 29 Ekim 2013, 20:49:12 »
kazanan herkese tebrikler iyi günlerde kullanın
darısı bizlere olsun
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2013, 08:04:37 »
67.000 katılım olmuş kaçı ürün satın almıştır acaba? hem cocacola dururken fusetea yi bu kadar kim içer ki :-*

katılmadım buna ama hakkıyla katılıp kazanamayanlara tavsiyem; arayın ilgili yerleri kazananların cep numaralarından kaçar adet katıldılarsa tüm fişleri ibraz ettirsinler, edemeyenlere vermesinler, bi daha yapıyolar mı bakın bakalım :D
Çekiliş ve kampanyaların amacı ürün tüketimini arttırmaktır. Kaldı ki aynı çekiliş geçmiş yıllarda da yapılmıştı. Kampanyacı sayısı da her geçen gün artıyor. Bir hediye kazanan kişi artık bu kampanyalarla ilgilenmeye başlıyor :) Çekiliş süresi, Mc Donalds mağaza sayısı göz önüne alındığında bence katılım oldukça az. Mağazadaki personelin çekilişi ciddiye almayarak talep edilmezse kupon vermediklerini de göz önüne alıyorum. Mc Donalds bence TV, radyo gibi reklam kanallarında çekilişin reklamı konusunda yetersiz kaldı, bunun haricinde mağaza içi görselleri yeterliydi.
Fakat bu tespitlerin yanında bir önemli faktör daha var. mesela adam hep aynı şubede hamburger yiyor. çalışanla arasında samimiyet oluşmuş. bir adet kupon alıyor ve fazla kupon verebilirmisin diyor. çalışanda 15-20 kupon veriyor . bu şekilde 10 menü alsa 150-200 kupon yapar. katılım sayısını artıran temel neden bu bence.  yoksa gerçekten 1 menüye  1 kupon verilse bu kampanyaya katılım  5 bini geçmez . çünkü fuse tea  fazla içilmiyor..
Şu anda Türkiye’de 220 restoranı ve 6 bin çalışanı bulunan Mcdonald’s ......

220 restoranı ve her mağazası en az 100-150 bin lira ciro yapan bir şirket için bence gerçekten çok az katılım.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı argub

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2013, 08:09:24 »
Arkadaşlar asıl listede adım var ama fisim yok lütfen  yardım.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2013, 08:42:52 »
mail adresini yaz göndereyim

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2013, 10:58:42 »
Yedeklerde olsaydınız fiş gönderir miydiniz acaba?

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2013, 11:00:53 »
Fiş takası adaletli gibi durmuyor ama herkesin kendi görüşü.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 31 Ekim 2013, 12:21:02 »
yedeklerdemisin. aynı durumda sen olsaydın ne yapardın. yada aynı durumda ben fişimi kaybetmiş olsaydım ne yapardım.

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #29 : 31 Ekim 2013, 13:01:04 »
yedeklerdemisin. aynı durumda sen olsaydın ne yapardın. yada aynı durumda ben fişimi kaybetmiş olsaydım ne yapardım.
Aynı durumda ben de olsaydım tabi ki şansımı denerdim. Fakat hemen yardım bulabileceğimi de tahmin etmezdim. Ayrıca kampanyaya katılan her katılımcı şartları baştan kabul etmiş olacağından fişini kaybederse sonuçlarına katlanması gerekir. Böylece şartlara uyan katılımcıların da hakları yenmemiş olur. Burası her ne kadar yardımlaşma platformu da olsa yardımın bir yere kadar olması gerektiğini düşünüyorum.