arkadaslar, %50 indirim adı altında tuketiciyi yanıltıyorlar. dikkat edin.
dun kızımın alısverişi için cevahir wenice magazasına gittim. 2 esofman tk. begendim. hesap ettiğim fiyatla benden kasada alınan fiyat cok farklı ve yuksek. etikette 3 adet fiyat yazmakta. ilk satıs fiyatı uzeri çizilmiş olarak. daha sonra taksitli satıs fiyatı ve en son diğerlerinden daha buyuk olarak yazılmıs peşin fiyatı. ve etiketin uzerinde cok buyuk puntolarla yazılmıs %50 indirim yazısı var.
kasada bize verilen cevap ise cok ilginç. biz indirimi peşin fiyatı uzerinden degil ilk satıs fiyatı uzerinden yapıyoruz.
orada yazan peşin fiyatı %30 indirimli fiyatıdır ki %30 indirim ile ilgili hiç ibare yok.
esimle biz tabi itiraz ettik bu duruma, tuketiciyi yanıltmaya hakkı olmadıklarını soyledik. bu esnada kasada sıra bekleyen ve odeme yapan diger musterilerde kontrol etti ve bize destek verdi. magaza sorumlusu ise bu uygulamanın onlara gore bi yanlısı olmadıgını soyledi. biz de o zaman bizleri yanılttıkları için iade etmek istediğimizi soyledik. ve bize tekrar sıraya gecmemiz gerektigini cok sert bir uslupla kasada ki gorevliler soyledi. sırada oldugumuzu kendilerinin hatalarından dolayı bizleri yanılttıkları için iadeyi almalarını soyledik. sıraya gecmezseniz hiç bir işlem yapmayacagını belirtti ve biz tekrar magaza sorumlusunu cagırdık. kendisi guc bela iade işlemimizi gercekleştirdi.
bizleri, tuketicileri yanılttıgı için WENICE firmasını kınıyorum. sizleri de uyarıyorum arkadaslar, ola ki alısveriş yapacaksanız faturanıza dikkat edin. hele ki bayram oncesi...
Bilgilendirme için teşekkürler. Hakkaten ardinal patlaması yaratacak bi durum dikkat etmek lazım .
arkadaşım o magazada sorun var wenice de değil..gecen ay weniceden bebek kıyafetleri aldık..yüzde 70 indirime mükemmel..etiket fiyatı 13 ytl olan tulum bize 4 ytl civarında geldi ...arkadaşım 180 ytl lilik alışveriş yaptı..ben ise 80 ytl..bence wenice şikayet et o magazayı..
Bende dün kızıma 4-5 tişört aldım. Hatta beklediğimden daha da uyguna aldım. 8 ytl lik tşörtlere 2 ytl ödedim. Bencede o mağazada problem var...
aslında aramayı dusundum ama subesi oldugu için aynı cevabı alacagımı dusundugumden dolayı aramaktan vazgectim. şimdi sizlerin yazılarını okuyunca da ben sasırdım. buna benzer bir maili tuketici haklarına da gonderdim. şikayet var'a yazacaktım ama baktım ki orada yapılan şikayetlere bile cevap verilmemiş
o zaman yarın arayıp, birde oradakilere soralım bakalım, indirim uygulamaları nasıl işliyor diye
vay kardeşimm.. helal san.. tıpkı ben gibisin.. haksızlığa gelemem bende...
Şu tutuma gıcık oluyorum satarken canım cicim olan uslupları iade ederken yada değişim yaprken birden değişiyor.
Şu tutuma gıcık oluyorum satarken canım cicim olan uslupları iade ederken yada değişim yaprken birden değişiyor.
kesinlikle sana katılıyorum, maalesef tek bu magaza içinde gecerli degil. genelde sık rastlanan bi durum
değerli forum üyeleri lütfen önyargılarınızdan arınarak aşağıda yazmış olduğum şeyleri okuyun ve düşünün başkalarını kandırabilirsiniz kendi vicdanınızı asla...
Ben wenice kids DE 1 yıldır mağaza müdürü olarak çalışan biriyim.fakülte mezunuyum ve 2.master ımı yapmaktayım, yaklaşık 15 16 yıl satış ve pazarlama ,perakende mağazacılık sektöründe çalıştım.ve hala çalışmaktayım.fakat sizlerin ,müşterilerin ve belki bizim müşteri olduğumuz yer ve kişilerde bizlerinde unuttuğu ve yaptığı/yapmadığı bazı şeyler var...
1.karşımızdakilerinde insan olduğu ve o anki psikolojileri,yaşadıkları,vs vs günlük kaygılarının olduğu.
2.sanki alışveriş yaptığınız zaman kendinizi mağazanın ve ordaki personelin sahibi/efendisi gibi hissetmeniz ve onları hor görmeniz ,sizi memnun etmek için size karşı el pençe divan durması isteğiniz.ama karşınızdaki insanların kültür seviyelerinin bazen sizlerden yüksek olabileceğini ve türkiye şartlarının onu orada olmaya ittiğini düşünün bir daha gittiğinizde.bu sadece wenice için değil,lcw,colıns,little big,rodi,vs vs vs aklınıza gelen gelmeyen tüm markalar için geçerli
3.herzaman müşteri haklıdır ifadesi müşterileri olunduğu zaman bir şeye bencil insanların uydurmuş olduğu bir yalandır.hak dünyanın her yerinde aynıdır yeter ki vicdanınızı dinlemeyi bilin...
4.maalesef müşteriler bir üründe 3 fiyat varsa en ucuzunu görürler ama hemen üzerinde diğer yazan normal fiyatı görmezler/görmedik diyerek önce kasiyeri sonra görevliyi suçlarlar çünkü 10 kuruşluk mala 3 kuruş ödemek herzaman cazip gelir .kime gelmez ki? ama kendilerini kandırdıklarının onlarda farkında değildir.
5.halkım müşterisi alırken bin takla atar ve yalakalık yaparak herzaman müşterinizim diyerek,daha çok geleceğim ve benzeri pek çok yalan ve dalavereyle satış danışmanı veya kasiyeri olmadı müdürü kandırıp +taksit,olmadı indirim yada promosyon koparmaya çalışırken herşey normaldir ve eğer onlardan birini elde ederek mağazadan çıkmışsa kendini cesur yürek zanneder ve marka da mağazada birden gözünde çok iyi olur ama bi dünya eziyet ettikten sonra ürünü havadan sudan bi sebeple iade etmeye kalktığında görevli nin ufak bir ricası bile müşteri için hakarettir,görevli terbiyesiz kaba ve lakayt olmuştur nedense.
6.son olarak halkım müşterisi köşeyi dönme indiregandi yapma hortumlama ve benzeri pekçok şeye o kadar alışmış tır ki çok özendiği ve kendisi için için yapmak istediği için karşısındaki herkese ve herşeye öyle bir önyargı ve at gözlükleriyle bakar ki sanki herkes onu kazıklamak ve kandırmak için oradadır.kendisi bu kadar uyanık olmasa ohoooo atı alan üsküdardan geçmiş boğazda çayını içiyordur.
keşke 3 tane fiyatın neden var olduğunu akıl süzgecinizden geçirip düşünseydiniz,empati kursaydınız sonra da mağaza müdürü arkadaşa sorsaydınız da o da size sebebini izah etseydi,ne yazıkki açıklasa bile einstain in dediği gibi '' bazı ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur ''yine de inanmazdınız ya...toplum olarak en fazla birbirimizi kıran yaralayan ve ve yıpratan yine bizleriz.
bütün bunlara rağmen wenice 20.000 den fazla insana ekmek ve iş veren hepsinden çok onlara değer veren bir şirket...Lütfen bir kişinin yanlışını herkese maletmeyin.eğer umursanmıyor olsaydınız bu saatte şikayet varmı araştıran birileri olmazdı bilgisayarının başında.
gönül kırdıysak affola...ama ülkemizin gerçekleri de bunlar.