Ek: Eğer "çekilişle sürpriz hediyeyi kazanma şansı " diye yazıyorsa anlayın ki uğraşmaya değmez. Abuk subuk bir şey gönderecekler demek ki. (Ben böyle çekilişlere bulaşmıyorum, tavsiyemdir sizde bulaşmayın değmez...)
Oooo bak bu önerileri her yerde göremeyiz ha. Çok faydalı olmuş elinize sağlık ^^
Arkadaşlar bugün itibari ile başlamış olduğumuz yeni dönemimizde; tertemiz bir sayfayla, etkin verimli çalışmalarla ve yaşanan problemlerin çözümü doğrultusunda atılan yeni adımlarla mutlu , huzurlu günler diliyorum..
Arkadaşlar bugün itibari ile başlamış olduğumuz yeni dönemimizde; tertemiz bir sayfayla, etkin verimli çalışmalarla ve yaşanan problemlerin çözümü doğrultusunda atılan yeni adımlarla mutlu , huzurlu günler diliyorum..
eski nikin neydi.ne problem yaşandı.eski sayfa kirlimiydi yeni sayfa temizlendi

anlamadım olayı şimdi detay lütfen
hocam doğru sitede misiniz ? Etkin verimli çalışma derken ?
eski nikin neydi.ne problem yaşandı.eski sayfa kirlimiydi yeni sayfa temizlendi
anlamadım olayı şimdi detay lütfen 
Referans link eklemiş üye açıklamasına onun için robot mesaj bu.