Gönderen Konu: Tekzen ''Burası Benim Evim'' 4Kasım  (Okunma sayısı 1408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tired

• Acemi Kampanyacı
  • **
Tekzen ''Burası Benim Evim'' 4Kasım
« : 22 Ekim 2013, 12:58:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2013, 12:41:50 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tekzen ''Burası Benim Evim''
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2013, 13:08:02 »
beğenili yine
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tekzen ''Burası Benim Evim''
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2013, 13:33:25 »
Uygulamaya katılabilmek için Tekzen Facebook sayfasını (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) beğenmelisiniz.
“Burası benim evim” fotoğraf yarışmasının oylaması 22 Ekim-4 Kasım 2013 tarihleri arasında devam edecektir. Oylamadan toplanılan beğeni sayıları 29 Ekim’de görünür olacaktır.
Uygulama içerisinde 22 Ekim- 4 Kasım 2013 tarihleri arasında en çok oyu alan 25 yarışmacı finale kalacaktır. Ardından Tekzen jürisi 25 fotoğrafı değerlendirilecek ve yarışmanın 1.’si, 2.’si ve 3.’sü belirlenecektir. Kazanan yarışmacıların isimleri 6 Kasım 2013 tarihinde Tekzen Facebook sayfasında açıklanacaktır.
Tekzen jürisinin değerlendirmesi sonucu belirlenecek olan yarışmanın 1.si Takı Ve Mücevher Dolabı, 2.si Life Zigon Sehpa Seti, 3.sü ise Sinbo Tost Makinesi kazanacaktır. Toplamda hediye adedi 3 olacaktır. Her kazanan yarışmacının sadece 1 ödül hakkı bulunmaktadır.
Kazanan yarışmacılar 20 Kasım 2013 tarihine kadar iletişim bilgilerini Tekzen Facebook sayfasına (ad-soyad, adres, telefon numarası) iletmeleri gerekmektedir. 20 Kasım’a kadar İletişim bilgilerini iletmeyen kullanıcıların kazandıkları ödüller gönderilmeyecektir. Gönderilmeyen ödüller Tekzen jürisinin belirlediği yedek kazananlara gönderilecektir.
Kazananların ödülleri adreslerine kargo ile teslim edilecektir. Kargo bedeli Tekzen tarafından karşılanacaktır.
Önceki oyun ve oyunlarda veritabanına dışarıdan müdahale, sunucuya saldırı, kayıt değiştirme girişimi vb. sebeplerden dolayı engellenmiş olan kullanıcıların oyun kayıtları kesinlikle tutulmamaktadır. Bu kayıt ve girişimler otomatik olarak saklanmakta ve herhangi bir girişimde kullanıcı engellenmektedir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır. Tekzen ve Krombera bu konuda kullanıcıları bilgilendirmek ile yükümlü değildir.
Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Tekzen ve Krombera sorumlu tutulamaz.
Tekzen ve Krombera çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Kazanılan ödüller başka yarışmacılara ve üçüncü şahıslara devredilemez, nakde çevrilemez.
Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
Tekzen ve Krombera katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar bu koşulları kabul etmiş sayılmaktadır.

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
Ynt: Tekzen ''Burası Benim Evim'' 4Kasım
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2013, 14:35:27 »
bugün son