-
pttcell
Gönderen:
kampanyacı45
19 Ekm, 2013 14:41
-
Arkadaşlar pttcell de faturalı pttcellilerle 300 dk, heryone200DK, heryone 250 sms ve sınırsız internet 14 TL imiş. Bimcell kullanıyorum ama şu pttcell deki sınırsız internet olayı çok hoş. Hattımı vın a takıp laptoptan bağlanırım sizce nasıl kullanan var mı? tek kötü yanı faturalı olması. faturalı hatta antipatim var
-
Gönderen:
kampanyacı45
19 Ekm, 2013 15:23
-
adil kullanım olan 250mb dan sonraki değer de video izleme dışında iş görmez mi?
-
Gönderen:
admin
19 Ekm, 2013 17:25
-
Altyapı olarak pttcell de bimcell de avea'yı kullanıyor, bu nedenle teknik açıdan bir fark olmaz. Fiyatı uygun ise geçilebilir
-
Gönderen:
OTELCi
19 Ekm, 2013 20:39
-
valla ben gececk hat arıyodum aveadan.. pazartesi hanımıda kendımıde gecirecem... bana uyar bu is... evde zaten wi-fi car.. iş yerındede.. kalan 256 mb da bana yeterde artar...
-
Gönderen:
garabey
19 Ekm, 2013 23:07
-
Sınırsız interneti için alıyorsanız hızada razı olacaksınız. 250 mb ten sonra adamı kanser eder. Cepten faceboka falan girebilirsiniz onun haricinde video izliyeyim veya birşey dinliyeyim derseniz zor.
-
Gönderen:
lerzankara
20 Ekm, 2013 02:47
-
kullanan varmı?
bende geçmeyi düşünüyorum
numaramızı taşıyabiliyormuyuz?
-
Gönderen:
J3askan
20 Ekm, 2013 17:33
-
bende yeni numaramı avea ya taşıdım baktım o faturalılarda ptt cell ama hız çok düşüyor 500 mb dı galiba ondan sonrasında ne yapacaksınız orasıda var donar kalır
-
Gönderen:
kampanyacı45
20 Ekm, 2013 17:53
-
Ben bimcell kullanıyorum çok memnunum 250 DK+ 5000 sms+ 500 MB 19 TL. telefondan nete ücretsiz giriyorum zaten ama sınırsız internet olan bir pakete ihtiyacım var. Vodafone un vın ı var vodem, onu laptop a takıp sınırsız internet paketiyle internete baglanabilmek süper olurdu. Müzik, video, film istemiyorum. Bu hız facebook, twitter, e-mail, google, kampanyalara katılma gibi çok hız gerektirmeyen işlemleri yapmaz mı? video izlemek sorun değil. Ttnet ya da superonlinedan falan internet almak istemiyorum sömürüyorlar.
-
Gönderen:
admin
20 Ekm, 2013 20:03
-
3G modemlerin radyasyon seviyesi yüksek olduğu için ben sürekli internet kullanımında adsl, fiber, kablonet gibi bir internet sağlayıcısı kullanmanızı tavsiye ederim.
Cep telefonları ve vınn modemler en yakındaki baz istasyonuna yetecek güçte sinyal basar. Kablosuz internette ise 10-15 metreye yetecek güçte sinyal verilir. Bu durumda arada büyük oranda fark oluyor.
Özellikle laptopların diz üzerinde kullanıldığını düşünürsek vınn gibi modemleri kesinlikle tavsiye etmiyorum.
-
Gönderen:
kampanyacı45
20 Ekm, 2013 21:03
-
Peki uygun bir wifi tarifesi onerebilir misiniz