Tansaştan 4 gün süreli 40 yıl konuşulacak indirimler,25-28 ekim arası her gün saat 24 e kadar
spotçu da bile bulunamayacak fiyatlara ürün satışı,
gerçekten uygun fiyatlı ürünler oluyormu yoksa hikayemi
gerçekten uygun fiyatlı ürünler oluyormu yoksa hikayemi
cuma günü belli olur,yeni asıra ilan vermişler aynen yazdım bu piyasada spotçu lafınında
ilk kez böyle bir ilanda kullanıldığını gördüm,tansaş vaktiyle 97 lerde belediyedeyken maxi tansaşların
camları turnikeleri kırılırdı izdihamdan tekrar reyon terörü esermi o günü bekleyip göreceğiz,
tansaş çok güzeldide antepten çekildi
geçende kipa dedi gittim baktım ürün mürün yok adam dedi bitti traş oluyor cogu
kipa dedi,ürün dedi yok dedi cümle biraz anlamsız olmuş kipadaki adam traş oluyorsa bunun
tansastaki indirimle herhangi bir ilgisi yok şu durumda mecaz yaptıgını sanıyorsan olmamış...
indirim günlerinde kimse senin keyfini beklemez erken hareket edeceksin yoksa ürün alamazsın,
kipa dedi,ürün dedi yok dedi cümle biraz anlamsız olmuş kipadaki adam traş oluyorsa bunun
tansastaki indirimle herhangi bir ilgisi yok şu durumda mecaz yaptıgını sanıyorsan olmamış...
indirim günlerinde kimse senin keyfini beklemez erken hareket edeceksin yoksa ürün alamazsın,
orda aslında şunu demek istemiş:
kipa indirim var dedi gittim baktım ordaki adam ürün falan yok dedi, indirimlerin çoğu traş yani boş oluyor
orda aslında şunu demek istemiş:
kipa indirim var dedi gittim baktım ordaki adam ürün falan yok dedi, indirimlerin çoğu traş yani boş oluyor 
Süper tercüme olmuş, arkadaş kusura bakmasın bende şimdi anladım mesajını.
arkadaşlar indirimleri kısaca bahsetmek gerekirse...orkide 5 lt ay.yağı 15.50--ülker pötibör 1 kg 3.25
sek süt 1 lt 1.49---lipton ıce tea6*330 ml 4.50--tansaş tozşeker 5 kg 11.99----moova taze kaşar 500 gr 7.90--halley 10 lu 2.65--arbella makarna 500 gr 0.65 kr...
dikkat her müşteri ürünlerden sadece 2 adet alabiliyor
klewxin tercüme süper ama. adam traş oluyomuş hahaha