27 Ekim'e kadar anlaşmalı Cinemaximum ve Kipa'lardan Rockstar al, Opel Adam kazanma şansı yakala! Ayrıntıları öğrenmek için: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKipa Katılım Koşulları
30 Ağustos 2013 (saat: 10.00)- 27 Ekim 2013 (saat: 23.59) tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Kipa Mağzalarından 4 adet 250 ml veya 2 adet 500 ml Rockstar enerji içeceği ürünlerinin herhangi birinden satın alanlara fiş ibrazı karşılığında, kasalaradan veya danışma noktalarındaki servis elemanları tarafından verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi, ad-soyad ve adres bilgileri ile birlikte tüm GSM Operatörlerinden 7516 nolu hatta eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen veya akıllı telefonlarda bulunan Adwin uygulamasına ücretsiz olarak giriş yapıp ilgili forma şifre, ad-soyad ve adres bilgileri giren kullanıcılara her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecektir.
Çekiliş 31 Ekim 2013 tarihinde saat 14:30 de Beşiktaş 25.Noterliği Levent Cad. No:50/A T.S.Y.D Karşısı 1.Levent İstanbul adresinde bahçe katında halka açık olarak yapılacaktır. Çekiliş sonuçları 02 Kasım 2013 tarihi Güneş Gazetesi’nde ilan edilecektir. Asil talihlilerin son başvuru tarihi: 17 Kasım 2013, Yedek talihlilerin son başvuru tarihi: 02 Aralık 2013’dür. İkramiyenin son teslim edilme tarihi; 15.02.2014 dür.Kazanan asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalı ile de tebligat yapılacaktır.18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Mükerer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır. Kampanyaya tüm GSM operatörlerinin (Avea, Turkcell, Vodafone) hatlarının kullanıcıları katılabilir. Katılımlar her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilir. Ücretlendirme (KDV+ÖİV) dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell 0,65 TL, Vodafone 0,40 TL’dır. Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyecilerden kaynaklanan sorunlar nedeni ile katılımcılardan ayrıca ücret talep edilmeyecektir. GSM Operatörlerininn kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikler müşterilere yansıtılacaktır. Adwin aplikasyonundan yapılan girişler ücretsizdir. Ad-soyad ve adres bilgilerinin doğruluğu kullanıcıların sorumluluğundadır. Şifre, ad-soyad ve adres bilgileri eksik olanlar çekilişe dahil edilmeyecektir. İkramiye tesğ,2 verilecektir. Toplam 1 asil 2 yedek talihli belirlenecektir. Bu kampanya MPİ’nin 26.08.2013 tarih ve 40453693-255.01.02/3094-7947 sayılı izni ile düzenlenmiştir
4 tane enerji içeceği 9.50 tutuyor çok pahalı kampanya
Konya kipada da zaten az olan şifreli kartlar bitmiş.Biz baya alsakta bitirme imkanımız yoktu ama sanırım birileri fena sarmış buraya.
Bi zaten öyle parayla alıyoruz sanırım millet bi yolunu bulup şifreleri alıyor hayırlısı bakalım
Balıkesir de de 15 gündür yok..bir sürü kart vardı..ve eee nasıl oluyorsa bitti..ama rock star larda hiç bitme durumu yok..hemen hemen hiç alınmamış gibi..en son aldığım gibi duruyorlar
Ben şu ana kadar 250 liralık aldım sanırım.Her gidişimde sizden başka pek katılan yok diyorlardı.Bayram dönüşü dün gittim bitmiş kartlar.Tonla kart vardı halbuki çok şaşırdım.Sordum.Bu ara çok katılım oldu dediler..
Diğer kipada ise çok az kalmış durumda onuda kontrol ettim.Ve hiç satılmayan bir ürün aslında.
Demeli içecekleri biz alıyoruz şifreleri başkaları
şifreli kartlı katılım işleri artık sakat. herkes bir yolunu bulmuş
Şifreli kart işinde 3 adet soyadı tek geçerim. Özellikle istanbuldan çıkıyor bu şahıslar...
Viaport Kipa'da aynıdır arkadaşlar, maalesef yok dediler. Pendorya Kipa'da ancak bulabilmiştim.
Konya kipada da zaten az olan şifreli kartlar bitmiş.Biz baya alsakta bitirme imkanımız yoktu ama sanırım birileri fena sarmış buraya.
Balıkesir de de 15 gündür yok..bir sürü kart vardı..ve eee nasıl oluyorsa bitti..ama rock star larda hiç bitme durumu yok..hemen hemen hiç alınmamış gibi..en son aldığım gibi duruyorlar