0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazım tarzınızla ilgili olabilir mi?yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim sadece kazandığı cümleyi merak etmiştim olay sadece buydu örnek alma mahiyetindeydi kusura bakmayın
Yazım tarzınızla ilgili olabilir mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazım tarzınızla ilgili olabilir mi?yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim sadece kazandığı cümleyi merak etmiştim olay sadece buydu örnek alma mahiyetindeydi kusura bakmayınGerçekten iyi niyetle yazdıysanız sorun yok, yanlış anladığım için ben de özrü borç bilirim.Bu arada 3. tekil şahıstan bahseder gibi bahsetmeyelim kazanandan, kazanan benim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYazım tarzınızla ilgili olabilir mi?yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim sadece kazandığı cümleyi merak etmiştim olay sadece buydu örnek alma mahiyetindeydi kusura bakmayınGerçekten iyi niyetle yazdıysanız sorun yok, yanlış anladığım için ben de özrü borç bilirim.Bu arada 3. tekil şahıstan bahseder gibi bahsetmeyelim kazanandan, kazanan benim aşırı hassasiyet göstermişsin.ben bile forumda uzun sene olamama rağmen çok kişiyi unutuyorum.mesela ben senin nikini biliyorum ama ismini nikinde görmesem hatırlamam yok yere bence tavır yapmışın arkadaşa
Hüseyin Bey Biz sizin edebi yönününzün ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz.Ayrıca yazınızda çok güzel.Ama arkadaşın yazdığı cümlede kırıcı değil.Siz sanırım sayfalarındaki yazılanlara takıldınız biraz.Burada bu yazıyı görüncede aynı kategoride değerlendirdiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHüseyin Bey Biz sizin edebi yönününzün ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz.Ayrıca yazınızda çok güzel.Ama arkadaşın yazdığı cümlede kırıcı değil.Siz sanırım sayfalarındaki yazılanlara takıldınız biraz.Burada bu yazıyı görüncede aynı kategoride değerlendirdiniz.evet aynen öyle olmuş.nyse bayram bayram şeytanın işi ne milletin arasını açacak bayrama küs girdirecek şeytana uymayın @huzeyinboz tebrikler bu arada konuya dalınca yeni ettim