Banada 2 cips paketi geldi son kullanma tarihlerine 2 hafta var
1 paket daha gelecek sıkı şeker
KOcaeli
Bizde hala hareket yok birde hakaret eder gibi son kullanma tarihi yakın ürün ha
Bizde hala hareket yok birde hakaret eder gibi son kullanma tarihi yakın ürün ha 
91 koli gelecek 1 koli geldi kaldı 90 cips son kullanma tarihi 10 gün kalmış aradım firmayı bastım kalayı siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim diğer gelenlerin tarihleri de böyle ise artık siz düşünün dedim iyice saçmaladılar
91 koli gelecek 1 koli geldi kaldı 90 cips son kullanma tarihi 10 gün kalmış aradım firmayı bastım kalayı siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedim diğer gelenlerin tarihleri de böyle ise artık siz düşünün dedim iyice saçmaladılar
e pes yani bayat şeyleri yolluyolar resmen benimde 1 koli gelicek var bayat yollayacaklarsa hiç gelmesin daha iyi aradan 1 yıl geçmiş özür dileyeceklerine yaptıklarına bakın
Alıp arabaya doldurup götüresim var merkeze.
Daha önce Ruffles'tan kazandığımda da son kullanma tarihine yakın 1 koli cip geldi, âdetleri böyle demek ki.
Daha önce Ruffles'tan kazandığımda da son kullanma tarihine yakın 1 koli cip geldi, âdetleri böyle demek ki.
Ben de Ruffles kazanmıştım 2 koli en taze ürünlerden gelmişti.
sonunda cipslerin 2 kutusu geldi.son kullanımına 12 gün kalmış..hakikaten bu firma çok kurumsal.son kullanımı bitmeden ulaştırdı..yazıklar olsun firitoley eeeee..
sonunda cipslerin 2 kutusu geldi.son kullanımına 12 gün kalmış..hakikaten bu firma çok kurumsal.son kullanımı bitmeden ulaştırdı..yazıklar olsun firitoley eeeee..
Arayıp pazartesi teşekkürlerimi ileteceğim bayat cipsleri geri göndereceğim zaten olmuşum 90 kilo
arkadaşlar tepkimizi ürünleri almayarak verebiliriz.
Ben çok tüketiyordum artık cips alacağım zaman asla firitolay olan cipsi almıyorum eşe dosta da aldırmıyorum...