Gönderen Konu: BOOMBOX 28.02.2014  (Okunma sayısı 2372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
BOOMBOX 28.02.2014
« : 04 Ekim 2013, 15:17:21 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2013, 18:01:37 Gönderen: imgee »

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
Ynt: BOOMBOX
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2013, 15:21:50 »
ses lazım :D
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....

Çevrimdışı marlboro__

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2013, 17:11:14 »
2 tane hediye çeki verdiler 40ar tllik gitti alışveiş yaptım bedavaya :D

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2013, 18:36:06 »
ooo ne güzel  ;) tebrikler

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2013, 19:08:09 »
kaç puan yaptınız nasıl işliyor ben tam çözemedim

Çevrimdışı marlboro__

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2013, 19:27:20 »
1350 ve 1347 puan yapmıştım

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2013, 19:33:21 »
1350 ve 1347 puan yapmıştım
teberiklerr o zaman  700 den yukarısını göremedim henüz   :)

Çevrimdışı tarcin

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 08 Ekim 2013, 23:32:06 »
bu yarısma mı hediye ceki verdi

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 08 Ekim 2013, 23:44:28 »
Converse Fizy Boombox Uygulaması Kullanım Koşulları (Privacy Policy)

• Uygulamaya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinden ve mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilecek olan “Boombox” uygulamasına katılım süresi 01.06.2013 Pazartesi günü başlayıp 28.02.2014 Salı günü saat 12.00’de sona erecektir.
• Gözalan grup A.Ş. ve Fizy uygulamanın bitiş tarihini değiştirme hakkını gizli tutar.
• Uygulama süresince kullanıcılar diledikleri kadar uygulamaya katılabilirler.
• Uygulamaya katılım ücretsizdir.
• Hediye kazanılması için yarışmacıların 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
• Kişiler aynı anda oynayan diğer yarışmacılar ile yarışırlar. Turnuvada belirli sayıda soru ve sınırlı zaman vardır. Cevapları en hızlı veren yarışmacılar en çok puanı kazanırlar.
• Oyun 2 şekilde biter; bir kullanıcı tüm soruları cevapladığında ve turnuva süresinin dolması ile. Turnuva süresi dolduğunda cevaplanan sorular kadar puan kazanılır. Hızlı cevaplanan sorular daha çok puan kazandırır, yanlış verilen cevaplar puan kaybettirir. Doğru cevap verildiğinde kalan saniyenin 3 katı kadar puan kazanılır, yanlış cevapta kalan saniye kadar puan kaybedilir.
• Oyunda 3 çeşit joker bulunur, Jokerler tükendikçe kullanıcılar market menüsünden satın alabilirler.
• Yarı Yarıya: 4 cevap seçeneğinde yanlış olan ikisini eler.
• Zamanı Dondur: Çalan şarkıyı tahmin etmek için geri sayan zamanı durdurur. Soruyu cevaplayana kadar aynı soruda kalınır ve şarkıyı tekrar dinlenebilir. ayni zamanda doğru bilindiğinde alınan puanı zaman dondurulmuş ise bulunan saniye üzerinden alınabilir.
• Doğruyu Söyle: Yanlış olan 3 cevap seçeneğini eleyerek sadece doğru cevap seçeneğini bırakır.
• “Boombox” uygulamasını kullanarak, yarışmaya katılan yarışmacılar iki dakikalık süre içinde en çok puanı almak için soruları yanıtlarlar. Çalan müziğin hangi şarkı olduğunu seçeneklerden seçerek yanıtlarlar. Her gün en yüksek puanı alan yarışmacı asports.com.tr den 40.-TL değerinde indirim alabileceği bir kod kazanır. Bu kodu 30 gün içinde asports.com.tr den alışverişi için kullanabilir. Bir hafta içinde en yüksek puanı toplayan yarışmacılar her haftanın sonunda açıklanır. Her hafta kazanan 1 kişiye 1 adet Converse ayakkabı hediye edilir. Yarışmacıların hediyelerini alabilmesi için form doldurmaları ve doğru bilgileri vermeleri zorunludur.
• Converse, Fizy, SolidICT ve Generation M kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve hediye kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
• Boombox uygulamasını kullanan kişiler, kişisel bilgi (ad, soy ad, profil resmi, cinsiyeti, kullanıcı kimliği ve e-posta adresi) türlerinin bazılarını veya tümünü ayrıca arkadaş listesi, ve herkesle paylaştığı bilgilerin toplanmasına izin vermiş sayılırlar.
• Boombox uygulamasını kuran kullanıcı kişisel bilgilerine, arkadaş listesine erişim ve duvarına yazma iznini vermiş olur.
• Converse ve Gözalan Grup A.Ş şirketleri bu uygulamaya katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta ve sms gönderim yapma hakkını saklı tutar.
• Boombox uygulaması hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
• Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
• Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Converse, Gözalan Group ve Fizy sorumlu tutulamaz.
• Gözalan Grup A.Ş, Fizy, SolidICT ve Generation M çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
• Gözalan Grup A.Ş. ve Fizy önceden haber vermeksizin uygulama koşullarını değiştirme ve iptal etme hakkını gizli tutar.
• Bu kampanyanın Facebook sitesi ile bir ilgisi yoktur. Yaşanan aksaklardan Facebook sitesi sorumlu değildir.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 07 Kasım 2013, 09:33:46 »

bana da mail geldi kod var bi tane ancak 100 TL alt limit istiyor.