Bana gelen mesajlarda arkadaşlar hep linkime tıklarmısın mesajları geliyor.Tıklamamazlık etmiyorum tıklıyorum.Bunun çin bir bölüm açılsa hoş olmaz mı hem mesaj bolluğu olmaz gelen mesajlar da.
Forumumuza hoşgeldin turuncusite

Formumuzun en önemli özelliklerinden bir özel mesaj yolu ile destek istemektir bu hepimiz için normaldir zamanla alışırsın
Ayrıca kampanya destek bölümümüz var ama 50 mesajın altında olduğun için o bölümü göremiyorsun.
Formumuzun en önemli özelliklerinden bir özel mesaj yolu ile destek istemektir bu hepimiz için normaldir zamanla alışırsın
Ayrıca kampanya destek bölümümüz var ama 50 mesajın altında olduğun için o bölümü göremiyorsun.
Sağol beni bilgilendirdiğin çin.
Sağol beni bilgilendirdiğin çin.
sende sağol beni güldürdün epey mesajını okuyunca birden boğuştuğum özel mesajlar gözümde canlandı
madem link destek forumu var o zaman linkler sadece orda paylaşılsın.
hem üyeleriniz her gün "destek olur musun" spamlarını okuyup vakit kaybetmekten kurtulur, hem destek isteyen arkadaşlar online üyelere mesaj kasmaktan kurtulur.
madem link destek forumu var o zaman linkler sadece orda paylaşılsın.
hem üyeleriniz her gün "destek olur musun" spamlarını okuyup vakit kaybetmekten kurtulur, hem destek isteyen arkadaşlar online üyelere mesaj kasmaktan kurtulur.
destek olurmusun diye gelen mesajlar bizim için spam değil ama tabiki bazı üyeler destek mesajı almak istemiyor bunun için
mesaj engelleme seçeneğin var yada imzana lütfen destek mesajı atmayın yazarsan kimse mesaj atmaz.
özel mesaj alımını nasıl kapatıyoruz ?
profil--Kişisel İletiler--Engelleneceklerin listesi:
Her satıra bir ad yazarak o kişi ya da kişilerden mesaj almayı durdurabilirsiniz.
hiç özel mesaj almak istemiyorsanız * tuşuna basın.