Arkadaşlar 100 TL alt limitli 20 TL çek var elimde. Sadece forum ist mağazasında geçerli. Direkt fiyat verip satmak istemiyorum ancak varsa bi iki tane mc kodu hayır demem

ist'da olup da elden alabilecek birisi varsa forum ist'da teslim edebilirim. Lütfen PM atmayın.
bedavada verseniz kimsenin alacağını sanmıyorum çünkü 100e 20 değecek bi indirim değil yani
bedavada verseniz kimsenin alacağını sanmıyorum çünkü 100e 20 değecek bi indirim değil yani
ben de ondan dolayı bişey istemiyorum zaten. mc kodu varsa elinde kullanacak vatandaşın verirse iyi olur vermezse de kendisi bilir. başka forumlarda bu tarz kuponlar şans oyunları ödemesi ile 3-4 liraya satılıyor bakanlar bilir.
ben de ondan dolayı bişey istemiyorum zaten. mc kodu varsa elinde kullanacak vatandaşın verirse iyi olur vermezse de kendisi bilir. başka forumlarda bu tarz kuponlar şans oyunları ödemesi ile 3-4 liraya satılıyor bakanlar bilir.
satılıyorda 100 e 20 markafoni bile olsa 1 tl ye bile zor satılır hele pek tanınmayan bir markanınki hiç satılamz onu demek istiyorum