Gönderen Konu: z and co  (Okunma sayısı 1668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcartman

• Ziyaretçi
z and co
« : 04 Ekim 2013, 00:22:46 »
Arkadaşlar 100 TL alt limitli 20 TL çek var elimde. Sadece forum ist mağazasında geçerli. Direkt fiyat verip satmak istemiyorum ancak varsa bi iki tane mc kodu hayır demem :D  ist'da olup da elden alabilecek birisi varsa forum ist'da teslim edebilirim. Lütfen PM atmayın.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: z and co
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2013, 10:24:47 »
bedavada verseniz kimsenin alacağını sanmıyorum çünkü 100e 20 değecek bi indirim değil yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2013, 11:16:53 »
bedavada verseniz kimsenin alacağını sanmıyorum çünkü 100e 20 değecek bi indirim değil yani

ben de ondan dolayı bişey istemiyorum zaten. mc kodu varsa elinde kullanacak vatandaşın verirse iyi olur vermezse de kendisi bilir. başka forumlarda bu tarz kuponlar şans oyunları ödemesi ile 3-4 liraya satılıyor bakanlar bilir.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2013, 12:22:45 »

ben de ondan dolayı bişey istemiyorum zaten. mc kodu varsa elinde kullanacak vatandaşın verirse iyi olur vermezse de kendisi bilir. başka forumlarda bu tarz kuponlar şans oyunları ödemesi ile 3-4 liraya satılıyor bakanlar bilir.
satılıyorda 100 e 20 markafoni bile olsa 1 tl ye bile zor satılır hele pek tanınmayan bir markanınki hiç satılamz onu demek istiyorum