Gönderen Konu: okul kursu hakkında bilgi istiyorum  (Okunma sayısı 2030 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
okul kursu hakkında bilgi istiyorum
« : 01 Ekim 2013, 19:21:09 »
arkadaşlar kızım bu sene 1. sınıfa başladı ve okulumuzda kurs açlyor etüt sanırım tam ismini bilmiyorum işte tekrarlar yapılacak ödevler falan deniyor hic 1. sınıfta cocugunu okul kursuna göndererek memnun kalan veya memnun kalmayan bana yazarsanız çok kararsızım ben göndererek çok sıkmakta istemiyorum ama birde evde ufak oğlum var sayesinde pek ders yaptıramıyorumda sizden o yüzden bilgi istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: okul kursu hakkında bilgi istiyorum
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2013, 21:43:35 »
arkadaşlar kızım bu sene 1. sınıfa başladı ve okulumuzda kurs açlyor etüt sanırım tam ismini bilmiyorum işte tekrarlar yapılacak ödevler falan deniyor hic 1. sınıfta cocugunu okul kursuna göndererek memnun kalan veya memnun kalmayan bana yazarsanız çok kararsızım ben göndererek çok sıkmakta istemiyorum ama birde evde ufak oğlum var sayesinde pek ders yaptıramıyorumda sizden o yüzden bilgi istiyorum

tabi uzaktan sizin okulunuzu, hocalarınızı bilemem ama benim görüşüm genelde okul kursları para kazanmak için açılır.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2013, 21:46:15 »
daha 1.sınıf yani kursa gitmesine gerek yok hatta hiç göndermeyin 6.sınıftan itibaren gönderin çünkü 8.sınıfta sınava giricekler ve 8.sınıfta sene sonu ortalamasının %70 alınıcak ve hangi liseye gideceği belli olucak.öğretmenler zaten çok ödev verir fotokopi vs. onları yapar.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2013, 23:17:58 »
1. sınıf bir çocuğun universite hatayına kadarki en önemli aşamasıdır.Kursa bencede gerek yok.Ama sizin çocuğunuzla 1 sene gerçekten ilgilenmeniz lazım.İlk başarıları ilk başarısızlıkları gibi bir çok şey yaşıyacak.Ama n önemlisi akademik oarak gelişimi için en önemli olan okuma ve okuduğunu anlama.(Hoş el yazısı işin içine diyor ama).Bu ylüzden etüte gerek kalmadan sizin 1 sene boyunca çocuğunuzla birber ilgilenmeniz bence en iyisi..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2013, 23:39:16 »
işte ben yapabilirmiyim acaba birde ufak oğlum yüzünden çok ilgilenemezsem kendimi çok suçlu hissederim gibime geliyor ondan görüş istedim çok teşekkürler

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2013, 02:35:11 »
Kızım da 1. sınıfa başladı, bugün e harfine başladılar elyazısıyla. Öğretmenlik tecrübem olduğu halde kızıma ödev yaptırırken çok zorlandım ama sonunda neşeli bir şekilde hallettik.  Kursa göndermeyi düşünmüyorum . Okul ve ödevler zaten onlara ağır gelecek, kurs da işin içine girince okuldan soğur düşüncesindeyim. Bıkması muhtemel.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2013, 12:45:59 »
ilkokul birinci sınıf çocuğu birebir ilgi istiyor,etütte bunu sağlayamazlar hem de etüt dönüşü ödevim bitti,yoruldum,okulda derslerimi bitirdim havasına girebilir.elinizden geldiği kadar sizin ilgilenmeniz çok daha iyi olur düşüncesindeyim.
moustache pig :D

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2013, 13:52:16 »
benim kızım geçen yıl ilkokula başladı akıllı bir çocuk olduğu halde çok zor bir yıldı açılan kursların çok faydası oluyor burada birebir ilgileniliyor ve eksiği keşfedilip takviye ediliyor ayrıca çocukta bilgisini pekiştiriyor ve ödevlerini yapıyor ve benim kızım hiç şikayet etmedi etüte gitmek istiyorum diye ağladı bu yıl okul başladığında ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördük geçen yıl asla göndermem diyen herkes bu yıl etüte göndermek için birbiriyle yarıştı resmen.