bana gelen msj aynen su sekılde
Romantik Hediye Paket'lerinin içerisinde 2 özel Carte d'Or dondurma kaşığı, 2 adet mum ve bir film mevcut. Dondurma da göndermek isterdik ancak soğuk bir ürün olduğundan kargo ya da kurye ile teslimi mümkün olmuyor.
Gönderimler de bayramdan sonraki hafta başlıyor olacak.
Teşekkürler.
dondurma falandegıl hedıye 
bari dondurma kaşığının yanında dondurma bardağı da verseydiniz.
bana gelen msj aynen su sekılde
Romantik Hediye Paket'lerinin içerisinde 2 özel Carte d'Or dondurma kaşığı, 2 adet mum ve bir film mevcut. Dondurma da göndermek isterdik ancak soğuk bir ürün olduğundan kargo ya da kurye ile teslimi mümkün olmuyor.
Gönderimler de bayramdan sonraki hafta başlıyor olacak.
Teşekkürler.
dondurma falandegıl hedıye 
küfür ediyorum içimden şuan

istemiyorum hediyelerini gerçekten istemiyorum.terbiyesizler o kadarda sevinmiştim ya yuh yuh yuh
Kaşık mı? Allah razı olsun artık mum ışığında elimizde kaşıklarla film izleriz.
Kaşık mı? Allah razı olsun artık mum ışığında elimizde kaşıklarla film izleriz. 
ay çok moralim bozuldu bak şimdi ya..
ne kadar saçma kod versinler Migrostan alalım böyle saçmalıkmı olurmuş
özelden mesaj atalım.sayfalarınıda yazalım
İstanbul için de mi aynı acaba

Daha önce yollamışlardı .
özelden mesaj atalım.sayfalarınıda yazalım
ben böyle yazdım."hediye olarak 2 özel Carte d'Or dondurma kaşığı, 2 adet mum ve bir film gönderecekmişsiniz.dondurma kazandığım için çok mutlu olmuştum ama hayal kırıklığına uğradım.eğer migros gibi marketlerde kullanabileceğimiz çek gönderebilirseniz çok sevinirim..
Bi çok saçma ben kasik için yarışmaya katilmadim unileveri şikayetvar.com üzerinden şikayet edeceğim
Bi çok saçma ben kasik için yarışmaya katilmadim unileveri şikayetvar.com üzerinden şikayet edeceğim
aynen valla edin şikayet bende şikayet yazıcam kazanan herkes yazsın lütfen.kaşığı ben ne yapayım hiç yollamasınlar madem ben yarışmaya dondurma için katıldım.bunlar mahsustan mı yarışmayı kışa doğru yaptılar hediye yollamamak için.madem yarışma yapmasalardı önceden düşünselerdi.
bu formuda doldurabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin