Gönderen Konu: Fritöz Tavsiyesi  (Okunma sayısı 2895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
Fritöz Tavsiyesi
« : 30 Eylül 2013, 00:42:04 »
anneme hediye fritöz alacagim hanidir istiyordu. fritözlere baktıgımda hazneleri çok kücük. Şöyle haznesi büyük, kendi az yer kaplayacak ebatta, fazla yağ gerektirmeyen uygun bir fritöz ve nereden alabilecegimi önerir misiniz? tefal actifry istemiyorum

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
Ynt: Fritöz Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2013, 00:46:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
anneme hediye fritöz alacagim hanidir istiyordu. fritözlere baktıgımda hazneleri çok kücük. Şöyle haznesi büyük, kendi az yer kaplayacak ebatta, fazla yağ gerektirmeyen uygun bir fritöz ve nereden alabilecegimi önerir misiniz? tefal actifry istemiyorum

ben tefal actifry çok memnunum 1 kaşık yağ ile birsürü şey pişiriyorum ama az yer kaplama konusunda biraz sıkıntı biraz büyük cünki ama çokta değil benim mutfağım kücük ama yinede yer buldum ona:)

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2013, 11:26:09 »

ben tefal actifry çok memnunum 1 kaşık yağ ile birsürü şey pişiriyorum ama az yer kaplama konusunda biraz sıkıntı biraz büyük cünki ama çokta değil benim mutfağım kücük ama yinede yer buldum ona:)
ben de tam onu diyecektim her ne kadar büyük yer kaplasa da ideal bir ürün olduğunu düşünüyorum çünkü fritözün zamanı bana göre geçti.Geçti derken şöyle eskiden fritöz haznelerinin yarısına kadar yağ dolduruyorduk hem sağlık açısından hem de yağı fazla kullanımı açısından iyi olduğunu düşünmüyorum bende de küçük fritözlerden biri vardı ama onu kullanmaktansa tava da kızartmayı daha uygun görüyordum.Neden actifry ı düşünmüyorsunuz anlayalamadım?

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2013, 11:30:57 »
kampanyacı45 dikkatimi çektide sen paso serbest kürsüye konu açıyon ard arda eğer mesaj sayım artsın diye yapıyosan boşa uğraşma burdaki mesajlar artırmıyor mesaj sayını

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2013, 13:09:04 »
Actifry ı kullanan bir arkadaş çok uzun sürede pişiriyor demişti bir de fiyatı var baya. CALCULUS07 arkadaşım serbest kürsünün mesaj sayısını artırmadığını biliyorum. Dikkatini daha gerekli şeylere yöneltebilirsin bu forumdaki arkadaşlarım bu konularda ilgi ve bilgi sahibi oldukları için danışıyorum. serbest kürsü adı üstünde serbest kürsü. mesaj sayısını etkilemedigini biliyorum bunu takacak da değilim var mı bir sıkıntın?

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2013, 13:13:05 »

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2013, 17:04:12 »
Ben de onu diyorum ya burası serbest kürsü benim de dikkatimi çekti açılan konuları eleştiren hep calculus07 var mı bir sıkıntı ?