0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4x1 lt.lik Pepsi 4,99 TL o bilinçli olarak öyle yapılıyor ki küçük de olsa bir ürün daha alasınız. örneğin onur marketin kraft kampanyası vardı. naparsan yap 5 tl olmuyor arkadaş Bu fiyat sanalmarket'te geçerliymiş, bugün şubeye gittim 4x1 lt.lik Pepsi 6,79 TL yazıyordu sevinmişindir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4x1 lt.lik Pepsi 4,99 TL o bilinçli olarak öyle yapılıyor ki küçük de olsa bir ürün daha alasınız. örneğin onur marketin kraft kampanyası vardı. naparsan yap 5 tl olmuyor arkadaş Bu fiyat sanalmarket'te geçerliymiş, bugün şubeye gittim 4x1 lt.lik Pepsi 6,79 TL yazıyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4x1 lt.lik Pepsi 4,99 TL o bilinçli olarak öyle yapılıyor ki küçük de olsa bir ürün daha alasınız. örneğin onur marketin kraft kampanyası vardı. naparsan yap 5 tl olmuyor arkadaş
4x1 lt.lik Pepsi 4,99 TL
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4x1 lt.lik Pepsi 4,99 TL o bilinçli olarak öyle yapılıyor ki küçük de olsa bir ürün daha alasınız. örneğin onur marketin kraft kampanyası vardı. naparsan yap 5 tl olmuyor arkadaş Bu fiyat sanalmarket'te geçerliymiş, bugün şubeye gittim 4x1 lt.lik Pepsi 6,79 TL yazıyordu sevinmişindir Hocam hiç sevinmedim eğer 4,99 olsaydı alacaktım ancak almaktan vazgeçtim Şimdi kampanyaya da katılmicam soğudum Migros dan em iyisi alışveriş yapmamak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4x1 lt.lik Pepsi 4,99 TL o bilinçli olarak öyle yapılıyor ki küçük de olsa bir ürün daha alasınız. örneğin onur marketin kraft kampanyası vardı. naparsan yap 5 tl olmuyor arkadaş Bu fiyat sanalmarket'te geçerliymiş, bugün şubeye gittim 4x1 lt.lik Pepsi 6,79 TL yazıyordu sevinmişindir Hocam hiç sevinmedim eğer 4,99 olsaydı alacaktım ancak almaktan vazgeçtim Şimdi kampanyaya da katılmicam soğudum Migros dan em iyisi alışveriş yapmamak Alışveriş yapmanıza gerek yok ben uyarmistim onları fakat düzeltmediler sanal markette 5 liranın üzerinde Pepsi sepetinize ekleyin ödeme sayfasına kadar gelin zaten mesaj gelmiş oluyor ve bileti nesne.com da almış oluyorsunuz zaten ödeme yapmadan sonra ürünü sepetinizden çıkarın veya hiç ürün almayın Bilginize
Müşteri hizmetleri sanal markete üyeliksiz giriş ile üyelikli giriş yapıldığında fiyatların farklı olabileceğini söyledi. Örneğin Pepsi 4x1 lt. üyeliksiz girişte 4,99 TL ama üyelikli giriş yapıldığında 7,25 TL olduğunu belirttiler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMüşteri hizmetleri sanal markete üyeliksiz giriş ile üyelikli giriş yapıldığında fiyatların farklı olabileceğini söyledi. Örneğin Pepsi 4x1 lt. üyeliksiz girişte 4,99 TL ama üyelikli giriş yapıldığında 7,25 TL olduğunu belirttiler üyeliksiz fiyatmı daha cazip yani