Gönderen Konu: kuponu kap İpad mini senin olsun  (Okunma sayısı 1467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
kuponu kap İpad mini senin olsun
« : 25 Eylül 2013, 18:07:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

kuponu kap İpad mini senin olsun diyor sitede

YASAL METİN

Bu kampanya Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Tic. A.Ş. tarafından MPİ’nin 19.09.2013 tarih ve 40453693-255.01.02/3441-8692 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.

24.09.2013 SAAT: 00:01- 21.10.2013 SAAT: 23:59 Kampanya tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine giriş yaparak üye ol butonunu tıklayıp açılan forma ad, soyad, doğum tarihi, adres bilgilerini girerek ücretsiz üye olduklarında sitede yer alan ve farklı firmaların ürünlerinin indirimli alınmasını sağlayan ve ücretsiz olan kuponları alanlar çekilişe katılacaklardır. Kampanya katılım haftada 1 çekiliş hakkı ile sınırlı olup toplamda 4 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Hafta Salı günleri başlayıp Pazartesi günleri biter. Çekiliş; 25.10.2013 tarihinde saat: 11:30 da 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Şişli Fulya/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacaktır. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 8 kişi İPAD MİNİ 16GB Wİ-Fİ ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler, 31.10.2013 tarihli Akşam Gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 15.11.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 30.11.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Ad, soyad, doğum tarihi, adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması durumunda katılımlar katılımcı listesine dahil edilmeyecektir. Kampanya katılım haftada 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2013, 18:37:36 Gönderen: gkymrc »
Lütfen takip :)
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
Ynt: kuponu kap İpad mini senin olsun
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2013, 19:09:42 »
sürekli isminizi soyisminizi nufus cüzdanında yazıdgı gibi yazın diyo başka bisi olmuyo

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2013, 20:53:08 »
ad  ve soyad kimlikte yanlış çıktı tühhh :D
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2013, 22:19:39 »
sürekli isminizi soyisminizi nufus cüzdanında yazıdgı gibi yazın diyo başka bisi olmuyo
bunu nasıl isteyebilir ki, yani tc ile doğrudan ismimizi bulabilirlermi ben pek güvenemediğim için katılmadım.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2013, 22:47:28 »
bunu nasıl isteyebilir ki, yani tc ile doğrudan ismimizi bulabilirlermi ben pek güvenemediğim için katılmadım.

bende anlamadım ki zaten tutmaması saçma yani benim bilmediğim başka bi ismim soyismim daha mı var acaba:)) bende vazgectim sonradan böyle olunca:)

Çevrimdışı duman42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2013, 22:53:46 »