arkadaşlar dün emektar 14 yıllık makina bozuldu

yenisini alcaz önerisi olanlar var mı şunu buldum nasıl sizce süpürge hediyeli 300 tl lik süpürge
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bence Siemens yada Boschdan şaşmayın. Ariston deyince aklıma hep dandik ürünler geliyor nedense
Bence Siemens yada Boschdan şaşmayın. Ariston deyince aklıma hep dandik ürünler geliyor nedense 
yok yaw olurmu önceden ariston deynce benmde aklıma oyle geliyodu ama hotpoint olunca acayip kaliteli ürünler üretiyor buzdolabı falan hotpoint bizim
A + lı ve az elektürük - su harcayanlara bakın
bende bosch kullanıyorum gayet memnunum hatta model olarak bu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinürünler/bulaşık-makineleri/60-cm-genişliğinde/SMS58N08TR.html?source=browse en düşük saat yıkama programı 1:14 en uzunu 2:35 sizin gösterdiğinizin içinde süpürgenin olması belki bunun için geçerli değildir belki ama onunda fiyatını içine katarak çıkartabiliyorlar o yüzden promosyonlu ürün alırken karşılaştırma yapmak şart gibi geliyor bana
bende bosch kullanıyorum gayet memnunum hatta model olarak bu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinürünler/bulaşık-makineleri/60-cm-genişliğinde/SMS58N08TR.html?source=browse en düşük saat yıkama programı 1:14 en uzunu 2:35 sizin gösterdiğinizin içinde süpürgenin olması belki bunun için geçerli değildir belki ama onunda fiyatını içine katarak çıkartabiliyorlar o yüzden promosyonlu ürün alırken karşılaştırma yapmak şart gibi geliyor bana 
baya bi siteden baktım ya 850-900 tl süpürgesiz fiyatı hatta daha pahalı olanlar bile var
yenisini alcaz önerisi olanlar var mı şunu buldum nasıl sizce süpürge hediyeli 300 tl lik süpürge
Kayit olun veya giris yapin
benim zamanımda olsaydı; A+ olan ve bulaşıklara duş aldırma özelliği olan bir makine alırdım..
benim zamanımda olsaydı; A+ olan ve bulaşıklara duş aldırma özelliği olan bir makine alırdım..
tmm bu makinada duş özelliği var işte
programlarını bulamadım ama teknosada sürekli indirim var, aciliyetin yoksa; süpürge ihtiyacın da yoksa kredi kartı kampanyası ya da 100 tl çek hediyesi gibi kampanya olmasını bekle istersen.. ama sen bilirsin...
programlarını bulamadım ama teknosada sürekli indirim var, aciliyetin yoksa; süpürge ihtiyacın da yoksa kredi kartı kampanyası ya da 100 tl çek hediyesi gibi kampanya olmasını bekle istersen.. ama sen bilirsin...
aciliyeti varya bizde oyle çok kredi akrtıda yok genelde axese world e falan oluyor onlar