0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da az önce geldi adres benim ama isimler farklı sabahtan beri dağıtıyorum dedi kargocu arkadaş.bende dedim nasılsa benimkilerde başka adrese gidecek ver o da verdi üzgünüm ama içim rahat sonuçta benim hatam değil bu kadar çok kişiye verilen hediyelerde mutlaka sorun çıkıyor. nasıl bişey resim ekleyebilir misiniz?
bana da az önce geldi adres benim ama isimler farklı sabahtan beri dağıtıyorum dedi kargocu arkadaş.bende dedim nasılsa benimkilerde başka adrese gidecek ver o da verdi üzgünüm ama içim rahat sonuçta benim hatam değil bu kadar çok kişiye verilen hediyelerde mutlaka sorun çıkıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da az önce geldi adres benim ama isimler farklı sabahtan beri dağıtıyorum dedi kargocu arkadaş.bende dedim nasılsa benimkilerde başka adrese gidecek ver o da verdi üzgünüm ama içim rahat sonuçta benim hatam değil bu kadar çok kişiye verilen hediyelerde mutlaka sorun çıkıyor. nasıl bişey resim ekleyebilir misiniz?kardeşime gelmiş.Küçükmüş.Hiç beğenmemiş.Bana gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da az önce geldi adres benim ama isimler farklı sabahtan beri dağıtıyorum dedi kargocu arkadaş.bende dedim nasılsa benimkilerde başka adrese gidecek ver o da verdi üzgünüm ama içim rahat sonuçta benim hatam değil bu kadar çok kişiye verilen hediyelerde mutlaka sorun çıkıyor. nasıl bişey resim ekleyebilir misiniz?kardeşime gelmiş.Küçükmüş.Hiç beğenmemiş.Bana gelmedi orjinal boy değil yani?isim doğrumu gelmiş acaba?