kampanya sona ermiş.bakalım ne zaman gelecek ya da gelecek mi?
son katılım tarihi ne zamanda gönderimler o zaman başlayabilir
bu gelmedi açıklanmadı,hadise ile makyaj açıklanmadı;instinct açıklanmadı,bir de krem vardı o da açıklanmadı..bunlar epey birikti..face sayfasında mesaj bölümü yok,yorum olarak yazdım birkaç kere..
ay ben takip edemiyorum kampanyaları.hatırlattığınız için teşekkürler. hatırlatmasaydınız unutmuştum bile. kargocular işyerime saat 5 ten sonra getirip kapalıydı diyorlar haberim olursa.yoksa da gelip geri dönüyormuş kargolar. katıldığım kampanyaların sonucunu takip için bir çözüm bulmalıyım
bu gelmedi açıklanmadı,hadise ile makyaj açıklanmadı;instinct açıklanmadı,bir de krem vardı o da açıklanmadı..bunlar epey birikti..face sayfasında mesaj bölümü yok,yorum olarak yazdım birkaç kere..
hadise ilemakyaj olan acıklanmadı ama hediyeleri geldi kazananlara
maskara gönderimleri başlamış.instagram hesaplarında açıkladılar..parfümde bugün açıklancak
0212 473 11 11 numara avon a ait..arıyorum haberleri bile yok mega effect maskaradan..yanlış göndermişler hep..
bana az önce kargocu geldi avondan isim ve telefon numarası farklı adres aynı sanırım baya bir karıştırmışlar sanırım adam vermeyede gönüllü değildi bana ait dedğil dedim
maskara gönderimleri başlamış.instagram hesaplarında açıkladılar..parfümde bugün açıklancak
komşuma geldi bana gelmedi oysaki benden sonra fromu doldurdular