Cansu'yu maça gelmeye ikna ederek en eğlenceli ve yaratıcı fikri yazan, Mercedes-Benz jürisi tarafından seçildi! 2014 Dünya Kupası Eleme maçı Estonya - Türkiye karşılaşmasına çift kişilik bilet kazanan ve Estonya'ya gitme şansı yakalayan Gökay Meriç'i tebrik ediyoruz.
Cansu'nun sorduğu sorulara doğru cevap verip ikna etmeyi başaran ve en yüksek puanı alarak hediye kazanan takipçilerimiz:
İmzalı forma kazananlar
1- Salim Yavuz
2- Fatma Bilgin
3- Abdulkadir Ağca
4- Mücayit Yaprakcı
5- Emrah Göçer
6- Emre Atlay
7- Doğan Yalçın
8- Tutku Tuzlu
9- Onur Coşkun
10- Harun Aydın
İmzalı top kazananlar
1- Bedriye Bahar
2- Batuhan Demir
3- İlker Ağdaş
4- Sema Altıntaş
5- Erhan Akalın
6- Muhammet Tilkici
7- Orkan Onaran
8- Ömer İsmailoğullari
9- Kemal Bulut
10- Mehmet Duymaz
* Cansu'yu Maça Gelmeye İkna Et yarışmamıza katılan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.
Bir Daha yeminliyim Facebookta Olan Hiç Bir yarışmaya katılmayağım...
Bir Daha yeminliyim Facebookta Olan Hiç Bir yarışmaya katılmayağım...
bence bir daha düşün artık facebook ta olmayan kampanya hemen hemen yok gibi kendi sitelerini açan azaldı orada da beğen paylaş olduğundan reklam fırsatı doğuyor otomatikman o yüzden es geçme yine de şansını denemelisin
tebrikler forumdan varsa kazanan acaba ne yazdı sırf merak ettim nasıl ikna ettiklerini
Selam ben kazandım seyahati ve pasaportumu yolladım bile

Cansuya "ofsaytı merak ediyordun gel benle hem ofsaytın ne olduğunu öğrenirsin hem de bol bol alışveriş yaparsın ben de arada maçı izlemiş olurum" gibi bir şey yazmıştım ama tam hatırlamıyorum. Belki siteden paylaşırlar

Diğer kazananlara da tebrikler.
Cansuya "ofsaytı merak ediyordun gel benle hem ofsaytın ne olduğunu öğrenirsin hem de bol bol alışveriş yaparsın ben de arada maçı izlemiş olurum" gibi bir şey yazmıştım ama tam hatırlamıyorum. Belki siteden paylaşırlar 
çok çapkınmışsın be damardan girmişsin olaya alışveriş vs süper
Valla tebrikler hediye süper.Aslında çok klasik yazmışsın ama şansına çıkmış. Forumun sesi ol orda..