Gönderen Konu: www.citirayse.com'da yarışın,reklamda oynayın ve cips kazanın  (Okunma sayısı 48326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: www.citirayse.com
« Yanıtla #40 : 06 Kasım 2008, 20:18:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sen gerrçekten süper oynamışsın ya..nedir bu işin sırrı :) ;) ben en son 51 yapabildim :(. 100 kişiye diyor ama ilk 100 kişiye mi gönderilirki? öyleyse neden listenin hepsini göstermiyorlarki:(

Valla ben de nasıl yaptım bilmiyorum. Tekrar yapamıyorum. Bence Öyle şahane bir oyun da değildi. Hatta ilk defa oynadığım için açıklamaları okuyarak ilerledim. Domates-peynir seçme kısmını 4 yaşındaki oğlum yaptı. Son kısım olan paketlemeyi çok hızlı geçtiğimi hatırlıyorum. Ya acemi şansı, ya da oyunda bir hata olup 1.liğe yerleştim. Ben sizden daha şaşkınım.  ???
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 06 Kasım 2008, 20:58:09 »
paketleme minimum 16 saniyede oluyo yani o puan imkansız yakında silerler sölim
Ben hile yapmadım. Nasıl yapıyorlar, nasıl yapılır, onu da bilmem. Açık açık söylüyorum ne olduğunu. İsteyen inanır, istemeyen inanmaz. Silerlerse de önemli değil ayrıca. İlk 15 e girsem bile ödülü istemem. Ben de çoğu kişi gibi cips için oynadım. Övünmek için söylesem, azmettim yaptım derdim herhalde.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı _ahsen_

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #42 : 06 Kasım 2008, 23:01:13 »
sen gerrçekten süper oynamışsın ya..nedir bu işin sırrı :) ;) ben en son 51 yapabildim :(. 100 kişiye diyor ama ilk 100 kişiye mi gönderilirki? öyleyse neden listenin hepsini göstermiyorlarki:(

Valla ben de nasıl yaptım bilmiyorum. Tekrar yapamıyorum. Bence Öyle şahane bir oyun da değildi. Hatta ilk defa oynadığım için açıklamaları okuyarak ilerledim. Domates-peynir seçme kısmını 4 yaşındaki oğlum yaptı. Son kısım olan paketlemeyi çok hızlı geçtiğimi hatırlıyorum. Ya acemi şansı, ya da oyunda bir hata olup 1.liğe yerleştim. Ben sizden daha şaşkınım.  ???

nasıl olmuşsa olmuş bence çok da güzel olmuş :) . tesadüf sonucu da olsa tebrik ederim. ayrıca açık bir şekilde samimiyetle anlatmanız da takdire şayan :) .

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 07 Kasım 2008, 12:23:38 »

Teşekkür ederim desteğiniz için. :)

nasıl olmuşsa olmuş bence çok da güzel olmuş :) . tesadüf sonucu da olsa tebrik ederim. ayrıca açık bir şekilde samimiyetle anlatmanız da takdire şayan :) .

Çevrimdışı haylazbenli

• Acemi Kampanyacı
  • **
Çıtır Ayşe oyununu
« Yanıtla #44 : 07 Kasım 2008, 15:16:04 »
15 adet  Ayşe Hatun Önal'la Reklam Filminde Oynama Şansı
100 adet  Bir Koli Cips

Yarışma döneminde Çıtır Ayşe oyununu en kısa sürede bitiren kişilerden biri olursanız ödül kazanabilirsiniz. Tıkla ve hemen katıl !

01.11.2008 
  13.12.2008

Çevrimdışı thepisode

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • hayat benimLe güseL !!!
« Yanıtla #45 : 07 Kasım 2008, 15:43:20 »
vala 33 saniyede iki kişi yampış nasıl oldu anlamadım baya denedim su an 50 saniyede kaLdım aynen dediğin gibi ğaketleme 16 saniye sürüyor zaten...
İMZAM YOK PARMAK BASSAM OLUR MU?

Çevrimdışı thepisode

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • hayat benimLe güseL !!!
« Yanıtla #46 : 07 Kasım 2008, 16:00:52 »
ilk bölüm 9 saniyemi aldı brias önce ikincisi 17 saniye ki bazen 30 saniye bile sürebiliyor patateslerin atılıs hızı hep aynıd eğil şansa...3. kısım 3 saniye sürüyor 4. kısımı gecen sefer 3 yada 4 saniyeye şansa buldum son kısım hiç kacırmazsan 16 bilemedin 15 saniye sürüyor...

9+17+3+4+15 :47 saniye vala ilk 10 dakiler hep 41 den aşağı...
İMZAM YOK PARMAK BASSAM OLUR MU?

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 07 Kasım 2008, 18:17:12 »

birinci bölümde olduğunuz yerde bekleyin  60 dakika sonunda süre sıfırlanıyor   ;D

Çevrimdışı _ahsen_

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Kasım 2008, 19:40:59 »
ben denedim 1 dk ya geçti. sıfırlanmıyor yani devam ediyor. ???

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 08 Kasım 2008, 01:46:23 »

birinci bölümde olduğunuz yerde bekleyin  60 dakika sonunda süre sıfırlanıyor   ;D
;D ;D sağolasın   ;D ;D