Gönderen Konu: Fotoğraf Makinesi  (Okunma sayısı 3412 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
Fotoğraf Makinesi
« : 19 Eylül 2013, 19:01:11 »
Arkadaşlar allah nasip kısmet ederse yurtdışı gezisine gidicem. Fotoğraf Makinesine ihtiyacım var.800-tl ile 1000-tl arası düşünüyorum.Bu konuda fikriniz var  mı ?marka model v.s. yardımcı olur musunuz?
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2013, 19:18:29 Gönderen: orkide28 »
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı Ready2Die

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fotoğraf Makinesi
« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2013, 19:54:32 »
İyi akşamlar elimde Canon 1000D fotoğraf makinesi var isterseniz size satabilirim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2013, 20:02:46 »
biz geçenlerde teknosadan 500 tl ye sony aldık çok iyi çekiyor zoomu yüksek.çarşıya çıktigınızda kendiniz sony marka yada daha iyi markalara göz atıp bakın.şimdiden hayırlı yolculuklar. :)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2013, 21:20:23 »
arkadaş galiba taşınabilir kompakt elde ve cebe sığan birşey istiyor.hem güzl fotoğraf çeksin hemde full hd video kalitesi iyi olsun istiyor.'' canon sx hs 260 veya 280 modelini öneririm.280 oluyorsa o daha iyi. yalnız tavsiyem ekstradan yedek batarya almalısın.gezilerde çok büyük ihtiyaç ve full hd video meraklısıysan batarya çabuk biter.yedek batarya alayı asla ihmal etme.

internete gir mutlaka araştır 1000 lira civarı en iyi kompakt makine tavsiyesi yaz.belki kafana daha fazla yatan marka model olabilir
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2013, 21:23:15 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2013, 08:12:02 »
5 sene önce Japonya'dan Canon S5 getirtmiştim.
O güne kadar daha ufak cebimde taşıyabileceğim bir makine vardı, artık yetmemeye başladığı için daha büyük birşey alayım dedim.
Sonrasında farkettim ki yeni makine büyük olduğu için heryere götüremiyorum bu yüzden de çektiğim fotoğraf sayısı azalmaya başladı.
Makineyi alırken boyutuna da dikkat etmenizi öneririm.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 20 Eylül 2013, 12:14:00 »
biz geçenlerde teknosadan 500 tl ye sony aldık çok iyi çekiyor zoomu yüksek.çarşıya çıktigınızda kendiniz sony marka yada daha iyi markalara göz atıp bakın.şimdiden hayırlı yolculuklar. :)
bende aynısı mı bilemiyorum ama sony ve teknosa dan 500 civarında almıştık tavsiye ederim özellikleri güzel bir ürün

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 20 Eylül 2013, 14:49:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   aldığımız makina bu.bizde memnunuz güzel çekiyor sony iyi marka gerçekten

Çevrimdışı ŞanssızHediyeAvcısı

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Ebulfeth
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2013, 09:02:46 »
Dslr-like Fujifilm s6500fd var elimde. Profesyonel aldığım için satıyorum. 350tl
Şanssız Hediye Avcısı

B a k a r s ı n  B i r  G ü n  K a z a n ı r ı m.

Özgür Mısır - Özgür Suriye - Özgür Filistin - Özgür Doğu Türkistan

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2013, 09:16:39 »
Arkadaşlar bunu aldım ben Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2013, 10:13:45 »
Arkadaşlar bunu aldım ben Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

güzel makine güzel fiyat.ben bu modeli kıvrımları olmadığı, düz kare sabun kalıbı gibi olduğu için tercih etmiyorum ama bu görsel zevk meselesi.yoksa senin için tasarım önemli değilse iyi makineyi iyi fiyata almışsın  ;) hayırlı olsun güle güle kullan.yedek bataryasını mutlaka al.heleki geziye gideceksen olmazsa olmaz.ihmal etme sakın  ;) çok çabuk bitiyor özellikle  full hd video çektiğin zaman.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM