0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu akdemirlerden yıldık arkadaş neymiş bu ben anlamadım 5 bin fake mi var 10 bin fake mi var artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu akdemirlerden yıldık arkadaş neymiş bu ben anlamadım 5 bin fake mi var 10 bin fake mi var artıkArmağan Akdemirler kadartaş düşsün başına diyeceğim ama,bir daha kalkamazsın valla fırçadaki gecikme internet yokluğundan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu akdemirlerden yıldık arkadaş neymiş bu ben anlamadım 5 bin fake mi var 10 bin fake mi var artıkArmağan Akdemirler kadartaş düşsün başına diyeceğim ama,bir daha kalkamazsın valla fırçadaki gecikme internet yokluğundan itiraf edin 200 tane fakem var diye o zaman uğraşmıcam bidaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu akdemirlerden yıldık arkadaş neymiş bu ben anlamadım 5 bin fake mi var 10 bin fake mi var artıkArmağan Akdemirler kadartaş düşsün başına diyeceğim ama,bir daha kalkamazsın valla fırçadaki gecikme internet yokluğundan itiraf edin 200 tane fakem var diye o zaman uğraşmıcam bidaha 1000 tane desem
1 tane duş jeli kazanmışım.Armağan kaç tane kazandığını yazsaydın iyi olurdu.5'ten aşağı kazanmamışsındır