1. baksanıza 890bin yapmış ve tek oyunda. oda şu muzlar küfeye yarışmasında.
büyük bir ihtimalle acık buldu yoksa nasıl yapsın o kadar
sadece muzlar küfeye den o kadar puan mı alınırmış yaaa.yazık ama kaç günlük emek var burda.
en eğlenceli oyun piranalardı zaten bi ondan çok fazla puan kazanılır gibi geliyo gerçi halen buranın puan sistemini anlamadım ama neyse
hepsi hileli ...oynadım ,biraz zaman geçir, iyi oyna, şu bu diyenler yalan söylüyorlar
bencede
tamamen hıle var o işte
xxxxxxx programı ile istenilen bütün skorlar yazılıyor arkadaşlar ..açık açık söylüyorum denedim çalıştı..
xxxxxxx programı ile istenilen bütün skorlar yazılıyor arkadaşlar ..açık açık söylüyorum denedim çalıştı..
hiç şaşırmadım puanlardan hileli oldugu belli ben bıraktım oynamayı zaten..
bence hepsi silinecek..normal skorlar kazanacaktır devam etsen bence iyi olur
bence hepsi silinecek..normal skorlar kazanacaktır devam etsen bence iyi olur
geçen haftanın kazananı felan yazsa hilelilerin silinip silinmediğinide anlarız ama yok...boşuna zaman harcamıyım diyorum
oyuna 1-2 saatliğine ara verdim maşallah puanlar uçmuş

aslında bekliyodum ben bu puanların olmasını 1 milyon puanları görürüz diye tahmin etmiştim yarışmanın başında yaklaşmışız

Yazık yaaaa millet belli bir emek sarfediyo gelin hemen hile yapın bu iclal felen nerden çıktı 2 saat içinde bunları yapıyosa ne diyim
Komedi valla şimdi hangi oyunlarda listeye girdiğine de baktım sadece muzlar da yaptığı puanla 1. olmuş