0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhem kasım hemde aralık ayında listeye girdim.kasım ayındakılerde aralık ayındakilerde geldi.(aralık ayına ait olanlar bugüngeldi. ankara oturuyorum)bende ankaradaym benmkide bugün geldi ocak ayı listesndede varım onada gelir o zmn
hem kasım hemde aralık ayında listeye girdim.kasım ayındakılerde aralık ayındakilerde geldi.(aralık ayına ait olanlar bugüngeldi. ankara oturuyorum)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhem kasım hemde aralık ayında listeye girdim.kasım ayındakılerde aralık ayındakilerde geldi.(aralık ayına ait olanlar bugüngeldi. ankara oturuyorum)bende ankaradaym benmkide bugün geldi ocak ayı listesndede varım onada gelir o zmn hakikaten sakız mı göderiyorlar?
acaba en son puan 2710 mu arkadaşlar.hepsininki öylede bende o sayıya ulaştım ama listeye yazılmadım.
Arkadaşlar bitti mi bu kampanya acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bitti mi bu kampanya acaba ? devam edioama 1 şubatta oynamak lazım
bide öğrenim durumu seçeneği gözükse bari Öğrenim durumunu seçmeyi unuttun! yazıyooo