Gönderen Konu: Ben Çorba Severim  (Okunma sayısı 1616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ben Çorba Severim
« : 10 Eylül 2013, 00:46:08 »
Şimdi herkes Ben Çorba Severim' de!

Uygulamamıza katıl, arkadaşlarını davet et ve sayfamızı en çok beğendiren sen ol!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ÖDÜLLER
•   5 kişiye çorba ve bulyon çeşitlerinden oluşan hediye sepeti verilecektir.

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Ben Çorba Severim
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2013, 08:59:06 »
Bu tarz yarışmaları nasıl yapıyorlar anlamıyorum. En çok bilen değil, en çok emek veren değil, en şanslı desen hiç değil. En çok arkadaşı olan ! Adamın belki de tanımadığı 1000 tane adam var listesinde, hesabı çakma hesap ama o kazanıyor. Bunu ben düşünüyorum da firma mı düşünemiyor?!

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2013, 21:28:45 »
Bu tarz yarışmaları nasıl yapıyorlar anlamıyorum. En çok bilen değil, en çok emek veren değil, en şanslı desen hiç değil. En çok arkadaşı olan ! Adamın belki de tanımadığı 1000 tane adam var listesinde, hesabı çakma hesap ama o kazanıyor. Bunu ben düşünüyorum da firma mı düşünemiyor?!
aynen belki benim 50 arkadaşım var.çekiliş yapsınlar Allah Allah

Çevrimdışı cCcLeGeNdScCc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2013, 21:31:39 »
  Aynen. keşke en az bir kere davet etmek şartı ile herkesi çekilişe koysalar kim kazanırsa gerçe ondada şansım yok ama :D