Gönderen Konu: toyyzshop  (Okunma sayısı 1469 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
toyyzshop
« : 06 Eylül 2013, 15:10:13 »
Yarışmamız başlıyor!

Toyzz Shop mağazalarından Ninja Okul Çantası alan herkese, 1 adet Ninja Kaplumbağa figürü hediye!

Bugünün sorusu: Çocukların çok sevdiği Ninja Kaplumbağa karakterlerinden herhangi bir tanesinin adı nedir?

Sayfamızda yayınlanan reklam filminden de bulabileceğiniz sorunun doğru yanıtını, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderen 5, 28, 41, 79, 120, 157,201, 260, 348, 391. talihliler ninja figür kazanacak.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecek ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiğini önemle hatırlatırız. Yazım hataları kabul edilecektir.

Kazananlar saat 18:00'da açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
Ynt: toyyzshop
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2013, 17:36:34 »
ben bu duyuruyu sayfalarında göremiyorum ???

Çevrimdışı zdzd

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2013, 17:54:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bu duyuruyu sayfalarında göremiyorum ???

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2013, 18:06:30 »
Yarışma Sonucu Açıklanıyor!

Mağazalarımızdan Ninja Kaplumbağa Okul Çantası satın alanlara Ninja Kaplumbağa Aksiyon Figür Hediye kampanyamız bugün tüm mağazalarımızda başlamıştır. Çantalar tükenmeden sizleri mağazalarımıza bekliyoruz.

Bu yarışmamızda da hediye kazanan katılımcılarımızdan, çocuklarının kazandıkları hediyelerle çekilmiş fotoğraflarını bekliyoruz.

Gelelim yarışma sonucuna!

Çocukların çok sevdiği Ninja Kaplumbağa karakterlerinden herhangi bir tanesinin adı nedir sorulu yarışmamız sona ermiştir. Yine çok yoğun katılım vardı. Katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. Sorunun doğru cevabı olarak Leonardo, Michelangelo, Raphael ve Donatello isimlerinden birini yazanların yanıtları kabul edilmiş olup, yazım hatası yapanların yanıtları da doğru sayılmıştır.

Soruya doğru yanıt verip Ninja Kaplumbağa figür hediye kazanan talihlilerimiz sırasıyla,

Elif Pekergil Arslan
Şefikanur Çöken
Bahattin Bücür
Altan Altan
Mukaddes Gürpınar
İpek Erili
Ömer Şanlı
Zeynep Yılmazer
Pelin Pekin
Nurten Uzundurdu

Kazananları tebrik ediyoruz. Hediyelerini göndermemiz için posta adreslerini tarafımıza mail yoluyla iletmelerini bekliyoruz.

Bir sonraki yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın.
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2013, 21:05:06 »
tebrikler Fidan ve diğer arkadaşlarım
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2013, 21:07:32 »
tebrikler arkadaşlar..ben katılmamıştım malum kız çocuğum var napsın ninjayı ;) kimsenin kısmetine mani olmayım ..
izgim