Bir zamanlar bir site vardı 1000 kişiye hediye paketi gönderecekti sözde adını unuttum.onun gibi çıkmaz umarım.
bana da
DeneYorum yeni bir marka deneyim platformudur. Bu platformda üyelik bilgilerini güncel tutarak istediğin ürünleri deneyebilir ve bize yorumlarını iletebileceksin. Ayrıca verdiğin yorumlara ve geri dönüş sürene göre aldığın puanlarla üyelik statünü değiştirebilecek ve hediyelerden kazanabileceksin.
DeneYorum’lu günler dileriz.
dedi haydi hayırlısı bakalım
bana gelmedi sadece tebrikler üye oldunuz dedi
tekrar o linke tıklayın üye olduktan sonra, siapriş ver dedikten sonra geliyor diğer mail..
öyle bir link çıkmadı herhalde başka kampanyalarda belki es geçmeyebilirler göndermediklerine gönderirler sadece tahmin iştee
tekrar o linke tıklayın üye olduktan sonra, siapriş ver dedikten sonra geliyor diğer mail..
öyle bir link çıkmadı herhalde başka kampanyalarda belki es geçmeyebilirler göndermediklerine gönderirler sadece tahmin iştee 
önce üye girişi yapın, sonra bu linkteki denemek istiyorum butonu var en altta, ona tıklayınca form çıkması lazım.. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
önce üye girişi yapın, sonra bu linkteki denemek istiyorum butonu var en altta, ona tıklayınca form çıkması lazım.. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
çok teşekkür ederim sayenizde yapabildim kimlik nosu istedi 000000 dedim yemedi
Kayit olun veya giris yapin
çok teşekkür ederim sayenizde yapabildim kimlik nosu istedi 000000 dedim yemedi 
rica ederim.. ben hiç girmedim kimlik no, zorunlu alan değil diye
Bir zamanlar bir site vardı 1000 kişiye hediye paketi gönderecekti sözde adını unuttum.onun gibi çıkmaz umarım.
bu site mi? Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hala mail gelmedi banada dediginiz gibi yaptım
Tebrikler
Seçtiğin ürüne ait değerli yorumlarını kargo tesliminden sonraki 7 gün içerisinde gerçekleştirmen gerekmektedir. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeni rica ederiz.
DeneYorum’lu günler dileriZ