arkadaşlar bilgisayarımda norton antivirüs paketi yüklüydü fakat kullanım süresi doldu.
para verip yenilemeyi düşünmüyorum.sizce internetten ücretsiz herhangi bir antivirüs programı indirmelimiyim?
bir tavsiyesi olan var mı
bilg. çok ii anlıyan arkadaşlar var ama şuan uykudalar heralde sen en iisi bekle yarını yardımcı olcak birileri çıkar
tamam,acelesi yok nasılsa
pc kasmasın ıstıyorsan avast - nod 32 senin için ideal.
Ama ben kullanmıyorum pc yede vırus bulasmıyor. Bu demen degılkı sende kullanma

Zzaten vırus o kadar cahılmı bana bulassın. Bit ayıklar gibi çıt çıt ayıklarım onu
Avast indirmeni öneririm.Bende avast kullaniyorum.Sistemini kasmaz. Virüs bulma ve yoketme konusunda oldukca basarilidir. Google‘a avast home edition yazarak bulabilirsin. Ücretsizdir. Ayrica Avast pro full yazarak full sürümünü indirebilirsin
Avira Antivir dünya'da en iyi virüs yok etme ve bulma programı olarak rekor kırmıştır %99.99 başarısı vardır yılın en iyi virüs program ödülünü almıştır kasılma v.s. hiç birşey yoktur
arkadaşlar bilgisayarımda norton antivirüs paketi yüklüydü fakat kullanım süresi doldu.
para verip yenilemeyi düşünmüyorum.sizce internetten ücretsiz herhangi bir antivirüs programı indirmelimiyim?
bir tavsiyesi olan var mı 
nortonu hemen sil avast (türkçe) indirip kur ondan sonra bana özel mesaj yolla .
ilginize teşekkürler arkadaşlar
uğraşma nortonla.
avast - nod 32 al. 55 tl falan . crackle uğraşma derim.
tabi yine sen blirsin. güzel bir program...