Gönderen Konu: Doğuş çay  (Okunma sayısı 1162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Doğuş çay
« : 04 Eylül 2013, 14:44:18 »
Yarışmamız15:00'da başlıyor! Sorumuza doğru yanıt veren ilk 200 kişi içinde her 10. kişi, sürpriz hediyeler kazanacak pic.twitter.com/jbndPcJArE

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı marlboro__

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Doğuş çay
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2013, 15:14:38 »
şahin yazmıştım ama daha iyi bakınca atmaca oldugunu gördüm.
şahin olaydı kesin hediye alırdım ama şimdi kaybetik :)
cvp :atmaca - ayı

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2013, 16:36:04 »
Atmaca -Ayı ve Martı

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2013, 16:49:30 »
bir de sinek gördüm. ne bu yaaa

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2013, 16:49:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bir de sinek gördüm. ne bu yaaa

:D :D
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2013, 20:58:43 »
@FerhatBalolu1 sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@ozmennuray sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@MrsCimen sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@turkakan023 sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@SevdaaGS sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@canancatal sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@11_gonca sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@mustifadim sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@zahdm sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@DadasAtmaca sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@FocaSeda sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@KaymakSekeri sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@ikizimkayip sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@znrylmz35 sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@SheylaSaram sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@gecermidersin sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@esratakim sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@ozdmrirmnr sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@fadimmusti sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz

@beyza_z_ sizi tebrik eder hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi mesaj olarak bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)