Adem SoyluİzmirArda ÇınarAfyonArzu KabanİstanbulAslıhan KızılAnkaraAyben DoğanSivasAyşegül Kukuk AydınAnkaraayşenur TürkbenAysun Çulha YıldırıcıMuğlaBERNA KIRANZonguldakBetül Karavaşİstanbulburcu bozBursabuse AkınKocaeliBüşra AcarİstanbulBüşra ÇandırAntalyaBüşra DalİstanbulBüşra KayaİstanbulBüşranur MalkoçİstanbulCanan ÇakirBalıkesirCansu KarakurtAnkaraCansu oğuzİstanbu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinListeyi ekleyemedim bir türlü:)
kazanan arkadaşlara tebrikler...
her hafta katılmak gerekiyor mu?
Listenin tamamını ekleyebilsen birisi varsa seviniriz
listeyi ben de göremiyom yasak olduğu için .biri ekleyebilir mi ??
Adem SoyluİzmirArda ÇınarAfyonArzu KabanİstanbulAslıhan KızılAnkaraAyben DoğanSivasAyşegül Kukuk AydınAnkaraayşenur TürkbenŞanlıurfaAysun Çulha YıldırıcıMuğlaBERNA KIRANZonguldakBetül Karavaşİstanbulburcu bozBursabuse AkınKocaeliBüşra AcarİstanbulBüşra ÇandırAntalyaBüşra DalİstanbulBüşra KayaİstanbulBüşranur MalkoçİstanbulCanan ÇakirBalıkesirCansu KarakurtAnkaraCansu oğuzİstanbulCemile ErsoyAntalyaCennet BirerKaramanCeyhun TaşpınarTekirdağÇiğdem SağlamDenizliÇiklaçiftci ÖzenİstanbulDilek ÇelikDiyarbakırElif ArıBursaElif UratAnkaraEmine DinçKayseriErsoy NankaİstanbulEsra KöknerAnkaraEsra KurtculİstanbulFiliz AtsizİstanbulFiliz GençaslanAydınFulya BatırbekKonyaGökhan BulutErzurumGonca ArslanAnkaragülşah uysalBursaGülyaz CeylanİzmirHanife AltinözÇanakkaleHanna PavlovaAntalyahatice ceyda aykınİzmirHediye KarBursaHilal ÖztürkEskişehirHülya EkerİstanbulHzl Yldzİzmirİsmail GültekinBursaKader CengizEskişehirKayhan GeydiriciMANİSAKeziban YenmezİstanbulKorhan NacitarhanBursaKübra KıcırAnkaraKübra UstaGiresunMehmet BuğdayİzmirMelahat Pezük AydınİSTANBULMerve BehmanİzmirMeRve YLmzTokatMünire GürbüzİstanbulNalan iriBURSAnecmiye erkanAdanaNeslihan ArslanİstanbulNurcan KöseİstanbulNurdan SönmezEskişehirOnur GokKocaeliOnur GökKocaeliOya ArıEdirneÖzden Zubari KuhİzmirPinar KöseoğluİSTANBULSaadet Alancİstanbulsaliha erdemAntalyaSemra Ateş YildizİstanbulSenem DirimİzmirSengül KüçükİzmirSeval Akova SalçaBursaSevil Keser OsmanlıBursaSevil ÖncelİstanbulSıla DikerAdanaŞükran YanıkİstanbulTC Cengiz GüvercinİstanbulTC Gökçe KitapkaldıranEdirneTC Gülbanu GözelAnkaraTC Gülbeyaz PultaşİzmirTC Pinar DemirelliAnkaraTC Selda ÜnverMersinTC Selin ErerTekirdağTC Sevda AldemirBalıkesirTC Songün UzunİzmirTC Zuhal ÇulluİzmirTugce ÜlkülüBalıkesirUlviye GoleEskişehirÜmmügülsüm AkarMuğlaVeli AladağlıBursaYaren BarışoğluİzmirYasemin Durmuş TongurBursaYasemin ErsoyAnkaraYazgülü YildirimİzmirYeliz DenizİstanbulZeynep Irem DinçİstanbulZeynep SaimBursaZeynep UçakAnkara
VAYYY KAZANMIŞIMMM SÜPERR UZUN ZAMANDAN SONRA İLK DEFA HEDİYE KAZANABİLDİM
gönderilmeye ne zaman başlanılcak bilen varmı
bana dün teyit için telefon geldi,bugün deodarant geldi.