Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin(*) Mini One kampanyası
20 Ağustos- 24 Kasım 2009 tarihleri arasında Buongiorno Dijital İletişim A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–1530–7218 sayılı ve 06.08.2009 tarihli izni ile düzenlenmektedir. Kampanyaya katılmak için Buongiorno Dijital İletişim A.Ş.’nin Blinko Club servisine kampanya sonuna kadar en az 1 hafta aktif abone olmak gerekmektedir. Mini One çekilişine katılmak icin KAYIT bosluk AD bosluk SOYAD boşluk ADRES yazıp 3699a gönderilmeli veya web üzerinden kampanya katılım formu doldurulmalıdır. Abonelere, kampanya dönemi boyunca abone oldukları her hafta için 5(beş) adet çekiliş hakkı verilecektir.Ayrıca kampanya süresince her hafta, haftanın en çok logo melodi içeriği indiren 1 abonesi 1000 Kontör kazanacaktır. Bu bir abonelikli servisdir. Aboneler gerçek ses, duvar kağıdı, animasyon, video ve polifonik melodilerden oluşan tüm içerikleri limitsiz indireme hakkına sahiptir. Haftalık bedel 24 standart SMS/48 Kontördür. Abonelik sonlandırılmadığı taktirde her hafta otomatik olarak yenilenir. Servisten sadece WAP ayarları yapılmış uyumlu telefonlar yararlanabilir. Telefon modelinizin uyumluluğunu kontrol edin. WAP ve GPRS bağlantı ücretleri operatörlerin tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.Turkcell, Vodafone ve Avea'da servis iptali için iptal club yazıp 3699'a gönderin. Bu servisten AVEA, TURKCELL ve VODAFONE aboneleri faydalanabilir. Müşteri Hizmetleri Vodafone: 02165785858, Avea: 05557383262, Turkcell: 05327554244.
Resimde ekledim.U2 sitesinde yer alıyor kampanya.Orada gördüm.Normalde direk sitesinde görsem yayınlamazdım.