Gönderen Konu: Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?  (Okunma sayısı 7398 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2009, 01:31:15 »
ben pomosyonkap ta görmüştüm. admin oraya üyeydi, konu açmıştı forum açtık diye, ilk bakmıştım hep numuneler var birşey yok beğenmemiştim. sonra bi ay sonra aklıma geldi bakayım bi daha dedim. o zaman gelişmeye başlamıştı forum. o zaman beğendim ve üye oldum :)

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 31 Ağustos 2009, 03:15:31 »
eşim meraktan bir gün googleye adımı yazmış ben bir yarışmaya girmiştim 1.olmuştum ve bu sitede ismim geçmiş .akşam geldiğinde bana birsite var senden bahsetmişler yarışmadan dolayı diye söyledi
sonra açtı gösterdi ve ben üye oldum girdim benle ilgili yorumlara cevap yazdım sonrasında tabi herkes gibi bırakamadım.bana yorum yazanla da kanka oldum iyi mi  ;D

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #22 : 31 Ağustos 2009, 03:24:09 »
  Bende bir kadın-bebek forumunda üyeyken kendimi burda buldum   :D
  Hamileydim önce kıyafetlerden açılmıştı konu sonra birisi girip mama numunesi falan istedim yolladılar demişti. Bende denedim ve geldi mamalar. Sonra orda bazı arkadaşlar bu siteyi söyledi başka hangi ürünlerden numune alabilirsiniz diye. Geldim ve üye oldum ilk aylar numunelere takıldım sadece sonra kendimi yarışmaların içinde buldum  ;D Bu arada bir bebek sahibi oldum  ;D  ;D
  Bırakamıyorum bu siteyi bağımlı oldum. Eşim beni hastaneye yatıracak  ;D Eğer iyileşmezsem foruma tuzak kurup ortadan kaldıracak haberiniz olsun...
  Hastalığımın ismide : HERGÜNKAMPANYAKOLİK.....  ;D  ;D

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 31 Ağustos 2009, 03:29:38 »
yarışmaları araştırırken buldum siteyi başka sitelerede üye oldum ama bence en iyisi hergünkampanya burası daha bi bana hitap ediyor sanki ;D

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #24 : 31 Ağustos 2009, 05:17:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
site bağımlılık yapıyor gerçekten :)

Rakiplerim derken :D
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 31 Ağustos 2009, 22:39:31 »
çoğunluğun tanışma şekli gibi bende google sayesinde buldum siteyi...
yarışmalarla tanışmamda zaten 2 yıl olmuştu ondan sonra başka yarışmalar varmı diye araştırırken de bu siteyi buldum...
tabi arada başka siteler de buldum ama sonrasında bir tanesinde artık kampanya paylaşılmaz oldu bıraktım,bir tanesi de beni banlamıştı  >:( (nedeni de başka forumda konu paylaşmammış ) bende bildiğim bütün bedduları etmiştim 3-5 ay sonra baktım site hacklenmiş  :D  :D  :D en sonrasında da bir tek burası kaldı vakit geçireceğim gayet de memnunum  ;)  ;)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 31 Ağustos 2009, 22:42:04 »
site bağımlılık yapıyor gerçekten :)

Rakiplerim derken :D

Yanlış Kişiden Alıntı Yapmışsın :D  Rakibim Sendin :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld