Gönderen Konu: Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?  (Okunma sayısı 7404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hergün Kampanya ile nasıl tanıştınız?
« Yanıtla #10 : 30 Ağustos 2009, 13:47:33 »
google de araştırıken buldum bende. :)

Çevrimdışı mt93

• Usta Kampanyacı
  • Yine,yeniden burdayım :=)
« Yanıtla #11 : 30 Ağustos 2009, 14:31:41 »
ben bi okul çıkışı girdim migrosa bişeyler alıyodum baktım nestle çikolatalarının üstünde saniyede bir 10 20 40 tl kazan yazıyor aldım eve geldim netten şifreyi grdim tabiii ki kazanamdım taktiğini bilmiyodum ;)
google dan felan araştırdım bu konuyu ilk önce baska bir forum çıktı ordan öğrendim taktiyi 100 lirayı geçik para kazanınca böyle  kampanyalarda gerçektende hediyeyi veriyolarmış aldatmaca değilmiş öğrendim ve kampanya ile ilgili siteleri araştırmaya başladım .hergunkampanyayı buldum bir süre sonrada foruma üye oldum o gün bugündür bu forum bende bağımlılık yaptı ve forum sayesinde daha güzel şeyler kazanmaya basladım .bu  forumda emeği geçen arkadaslara tekrardan teşekkürler .. :)

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2009, 14:34:39 »
Tamamen raslantı sonucu...
Gezinirken çıktı karşıma uzun süre kampanya peşinde koşmuştum site kapandı 1 yıldır uğraşmıyordum kampanyalarla burayı görünce ortamın sıcaklığınıda hissedince koşarak geldim. inşallah uzun yıllar birbirimize destek olarak güzel şeyler kazanırız.
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #13 : 30 Ağustos 2009, 14:45:54 »
9 sene hergün bıkmadan usanmadan Red Alert 2 Oynadım. Daha sonralarıda Metin 2 Oynuyordum saatlerce dakıkalarca kalkmadan kusana kadar. Sureklı hanımla atısıp duruyorduk. Soz verdım oynamıcam dıye. Internet cafelerın ılk kuruldugu senelerden berıdır ınternetım var. Ama hıc bole yada buna yakın sıtelere ılgım ve haberım yoktu. Ta Kı Bu forumu bulana kadar. Ama pc basında gecırdıgım sure ne Red alert 2 den Ne de metın 2 den az oldu. Onlardan Kurtuldum fakat bu kampanya olaylarından cok zor sanıyorum. Burda bırbırınden zekı arkadaslarla tanıstım edındım konustum. Cok farklı meslek gruplarından farklı yaslarda bır suru arkadasım oldu. Ve turkıyede bu kampanya olaylarını kovalayan sayısının opekte cok olmadıgını, Kazananların aşagı yukarı aynı ısımler oldugunu ıclerıne gırdıkce anladım. Takı her lıstede ısmımı gorene kadar :D . Cok gec kalmısım bu kampanya olaylarına.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2009, 14:52:02 Gönderen: ¢яєαтσя »
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #14 : 30 Ağustos 2009, 14:53:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende hiç inanmazdım internetten hediye falan kazanıldığına   bigün tesadüfen bi site bulup yorum yaptım  500. yorumu yapana 100 kont. hediyeymiş ben de kazanmışım:)  tabii inanmadım gelceğine cep telime yüklerdiler demek ki yalan dedim sora bigün kargo gelince çokk şaşırdım    sürekli netteyim zaten bi bakınıym derken burayı buldum ve ogün bugndür burdayım gerçi daha çok olmadı ama olcak inş.  ;D ;D

olur olur çok'ta olur , bigün bir bakmışsın değnekle geziyosun forumu :D

(hani o kadar yaşlanınca artık dokunmatik lcd'ler  normal monitör olur) :D

;D ;D ;D ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 30 Ağustos 2009, 15:14:09 »
merhabalar bende uzun zamandır kampanyalara katılıp çıkmayanlardanım sansımın hiç olmadıgını düsünürken sizlerin basarılarını okuyunca foruma üye oldum daha yeniyim bisey kazanamadım insallah devamı gelir :D

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #16 : 30 Ağustos 2009, 23:21:09 »
her gün kampanyayı google dan bulmuştum bende bi kaç yıl önce geçen sene agustos ayından beride forumun müptelası oldum.tabi çocuklardan fırsat buldukça ayrıca burda olmayı ve burdaki arkadaşları tanımasamda çok seviyorum...
bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 30 Ağustos 2009, 23:23:48 »
Sörf yaparken Sörf Tahtam  Beni buraya Getirdi O gün Bugundür Çakıldım Kaldım Foruma. BağımLılık Yaptı. Siteden Atılmaığım Sürecede Gitmem. ;D

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 31 Ağustos 2009, 01:17:56 »
site bağımlılık yapıyor gerçekten :)

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 31 Ağustos 2009, 01:23:57 »
Bende googleden ararken bulmuştum. tamda bu tarz bir site arıyordum.
cünkü düşünüyordum birileri kampanya forumu acmıştır ama nasıl bulcam diye sonda buldum :)