Çeviri:
Liverpool Melbourne, Bangkok ve Jakarta 3 sezon öncesi tur tarihleri duyurmaktan gurur duyuyoruz. Şimdi kaydolun ve nihai LFC tur goody çanta kazanabilirsiniz - bir çanta dolu dolması para-duy-satın kendi yaz seyahatlerinizde oyuncular tarafından yakalandı sürpriz hediyeler.
Kaydoldum ama bundan kazandiniz diye mail gelse sahtekarlik maili diye siler atarim kesin
Kaydoldum ama bundan kazandiniz diye mail gelse sahtekarlik maili diye siler atarim kesin 
pardon ama neden?
Gelen mail ingilizce olur ya anlamam silerim
pardon ama neden?
Gelen mail ingilizce olur ya anlamam silerim 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ben buradan çeviri yapıyorum yoksa benimde ingilizce sıfır
arkadaslar Ingılızce maıllerınız gelırse ekleyın bakalım sılmeyın...spamlerı sız de anlarsınız da gerısıne bakabılırız burda
arkadaslar Ingılızce maıllerınız gelırse ekleyın bakalım sılmeyın...spamlerı sız de anlarsınız da gerısıne bakabılırız burda
seviyorum bu forumu forum yapanları
bundan 3 sene once biostarın dünya kuapsını bil çekilişi yapmıştı dünya üzerinde ıpad anakrt falan veriyodu kazanmısım mail atmışlar ingilizce atmışlar ama bn brz cevridm brzda translte cevir anlaştık 2 hafta içinde gonderdiler yani kazanırsanız sorun etmeyin