0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah Melisa Zeynep 'e. Tadını çıkarın bu güzelliğin. Öpün koklayın. Allah C.C. sağlıklı, hayırlı, başarılı, mutlu, uzun bir ömür versin. Analı babalı abili büyüsün.
Amin canım darısı tüm isteyenlere.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım benim.Geçmiş olsun.Ne tatlı şey o öyle.Seninde kızın oldu.İki kız annesi olarak diyorum ki çok şanslısın.Teşekkürler canım,oğlum vardı birde kızın tadını alalım.İsmimiz Melisa Zeynep.
canım benim.Geçmiş olsun.Ne tatlı şey o öyle.Seninde kızın oldu.İki kız annesi olarak diyorum ki çok şanslısın.
Daha dün gibiydi ailemize katıldığını öğrendiğimizde oysa ki neleri getirdin beraberinde....İlk başta bize ; aşkı tekrar tekrar yaşadık sayende... Dedene,anneannene ve babaannene yaşam çoskusu getirdin tam da sırtları eğilmişken, umutsuzluklar binmişken kamburlaşan omuzlarına… “Torun” gençlik heveslerini hatırlatı onlara.Evimizin ilk misafiri değilsin oğlum bu yüzden kıskançlık getirmende muhtemeldir abinin nefsine .Artık yeni oyuncağı sensin bir süre... HOŞ GELDİN RÜZGAR'IM O kadar hızlı girdin ki hayatımızaBahtın güzel ,ömrün uzun olsun Umutsuz bakışların umutla dolsun Heyecanla bekledik seni Ailemizin herşeyi Benden sana olsun, uzun ömür dileği