Gönderen Konu: süper fresh açıklanmış  (Okunma sayısı 33727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyüpoğlu

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: süper fresh açıklanmış
« Yanıtla #70 : 13 Ağustos 2013, 12:38:38 »
benim de gelmedi

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 13 Ağustos 2013, 13:15:13 »
2.hafta açıklandı mı
:)

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 13 Ağustos 2013, 14:15:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dün geldi soğutucu poşetle mantı, lahmacun, mini börek geliyor mantı ve lahmacunu yedik bence güzel milletin abarttığı kadar kötü falan değil.
valla insan aç olunca ne yese güzel gelir.biz bimden mantı almıştık öyle fırınlama falan yapmadım direk haşladım arada bi tadına bakarsanız piştimi diye güzel olur bence superfresh te güzeldir.inş bizde kazanırız :)

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 13 Ağustos 2013, 14:38:43 »
Dün geldi soğutucu poşetle mantı, lahmacun, mini börek geliyor mantı ve lahmacunu yedik bence güzel milletin abarttığı kadar kötü falan değil.
Size güzel gelmiş olabilir.Ama bana gelmedi.Mantınnın kesinlikle dediğinden çok pişirilmesi gerekiyor.Börekde yenilebilir demiştim zaten.Ama çok yağlı.Sonuçta herkesin zevki.
ben marketten mantı bakarken  görevli superfresh bir alana bir bedava dedi aldım bende birgüzel fırınladım baya bir pişirdim servis ettimki eşim bu pişmemiş dedi o öyle yedi ben kendiminkini bir 15 dk daha pişirdim yine de hırt hırttı.Eşim bunlar niye bir alana bir bedava belli oluypr dedi  :) dün kalan poşeti direk haşladım baya uzun süre daha güzel oldu.Bu mantıyı piyasaya sürerken denememişler galiba ya da onlar öyle seviyor  :D

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #74 : 13 Ağustos 2013, 14:43:19 »
eşimde marketten almış 1 alana 1 bedava diye. bende 30-40 dk kadar haşladım. süzme yoğurttan sarımsaklı sos ve tereyağ pulbiber nane den sos yapıp servis ettim. gayette güzel olmuştu ;) öyle sadece haşlanıp yenmez tabiki :)

ama ben mantımatik aldım kendim evde yapıyorum evde yapılana hiç birşey uymaz o ayrı :))
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #75 : 13 Ağustos 2013, 14:46:37 »
bizim burada ev hanımları mantıcı börekçi açmışlar gözünün önünde yapılıyor evde yapılmış gibi oluyor  ;D
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.

Çevrimdışı yeşimhzl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 13 Ağustos 2013, 14:47:00 »
bende normal bimden mantı almıştım makarna gibi kaynattım tadı da güzeldi şimdi superfresh mantı dondurulmuş olduğundan yine haşlasam aynı olur mu acaba

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #77 : 13 Ağustos 2013, 14:47:18 »
eşimde marketten almış 1 alana 1 bedava diye. bende 30-40 dk kadar haşladım. süzme yoğurttan sarımsaklı sos ve tereyağ pulbiber nane den sos yapıp servis ettim. gayette güzel olmuştu ;) öyle sadece haşlanıp yenmez tabiki :)

ama ben mantımatik aldım kendim evde yapıyorum evde yapılana hiç birşey uymaz o ayrı :))

mantıyı hıc sevmem,annem ıse Ahıska gocmenıdır bı de :) boyle mantımatık fılan okuyunca sasırıyorum bu kadar duskun oldugunuza fılan:D sevmıyorum ya ıste:D fırınlanmıs mantı ne basta onu da bılmıyorum :) yanı dırek fırına mı surcez bu urunde? :D

yahu bunları bosverın sosyete mantısı guzel...ohhh borek mısalı salca soslu sarımsaklı yogurtlu :)  :P :P :P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 13 Ağustos 2013, 14:48:24 »
bende normal bimden mantı almıştım makarna gibi kaynattım tadı da güzeldi şimdi superfresh mantı dondurulmuş olduğundan yine haşlasam aynı olur mu acaba
yapın öyle birde tuz katın içine haşlansın 30 dakika sonra çatalla bakın yumuşar.

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #79 : 13 Ağustos 2013, 14:55:04 »

bende migrostan almıştım 2 si birarada. fırınlayın yazıyor diye fırınladım bide uğraştım o kadar. yiyemedik tabii... çok kötü olmuştu. hiç fırınlamamak lazım...
@sheymcan