0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimde marketten almış 1 alana 1 bedava diye. bende 30-40 dk kadar haşladım. süzme yoğurttan sarımsaklı sos ve tereyağ pulbiber nane den sos yapıp servis ettim. gayette güzel olmuştu öyle sadece haşlanıp yenmez tabiki ama ben mantımatik aldım kendim evde yapıyorum evde yapılana hiç birşey uymaz o ayrı mantıyı hıc sevmem,annem ıse Ahıska gocmenıdır bı de boyle mantımatık fılan okuyunca sasırıyorum bu kadar duskun oldugunuza fılan:D sevmıyorum ya ıste:D fırınlanmıs mantı ne basta onu da bılmıyorum yanı dırek fırına mı surcez bu urunde? yahu bunları bosverın sosyete mantısı guzel...ohhh borek mısalı salca soslu sarımsaklı yogurtlu
eşimde marketten almış 1 alana 1 bedava diye. bende 30-40 dk kadar haşladım. süzme yoğurttan sarımsaklı sos ve tereyağ pulbiber nane den sos yapıp servis ettim. gayette güzel olmuştu öyle sadece haşlanıp yenmez tabiki ama ben mantımatik aldım kendim evde yapıyorum evde yapılana hiç birşey uymaz o ayrı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşimde marketten almış 1 alana 1 bedava diye. bende 30-40 dk kadar haşladım. süzme yoğurttan sarımsaklı sos ve tereyağ pulbiber nane den sos yapıp servis ettim. gayette güzel olmuştu öyle sadece haşlanıp yenmez tabiki ama ben mantımatik aldım kendim evde yapıyorum evde yapılana hiç birşey uymaz o ayrı mantıyı hıc sevmem,annem ıse Ahıska gocmenıdır bı de boyle mantımatık fılan okuyunca sasırıyorum bu kadar duskun oldugunuza fılan:D sevmıyorum ya ıste:D fırınlanmıs mantı ne basta onu da bılmıyorum yanı dırek fırına mı surcez bu urunde? yahu bunları bosverın sosyete mantısı guzel...ohhh borek mısalı salca soslu sarımsaklı yogurtlu evlenmeden önce börek, çörek, mantı, sarımsak soğan sevmeyen biriydim evlendikten sonra bir börek-mantı merakı bir tatlı aşkı doğduki bende 48 kg dan 65e fırmalalar falan bence sevmemeye devam et
anvıl sen kazanamadın demı ondan bu haller...