Tanışmak değilde resimlerini merak ederim
Bu forumda tek realden tanıtıgım kişi k0lera'dır
bir konu açaçağım hepsini kapsayacak
valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde
süper ötesi olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak
valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde
süper ötesi olur
kim ısmarlıyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak
süper ötesi olur
kim ısmarlıyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sen hanımı al gel ben ısmarlarım
ben de kocişimle gelirim benim balıkla aram yok
siz yersiniz bende çene çalarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak
süper ötesi olur
kim ısmarlıyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ohhh valla yemiş kadar oldum mediinasipse izmirime kavuşuyorum bol bol balık yerim artık
sende yeee vallaha izmirde kalamar keyfi başta yanınada bir rakı hafiften meyhane müzikleri ooooh
inşallah birgün güzel buluşmalar ayarlanır ve birbirimizi tanıma fırsatı buluruz hep birlikte![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak
süper ötesi olur
kim ısmarlıyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ohhh valla yemiş kadar oldum mediinasipse izmirime kavuşuyorum bol bol balık yerim artık
sende yeee vallaha izmirde kalamar keyfi başta yanınada bir rakı hafiften meyhane müzikleri ooooh
inşallah birgün güzel buluşmalar ayarlanır ve birbirimizi tanıma fırsatı buluruz hep birlikte
ben senin o rakıyı alır kafandan aşağı şırıl şırıl bir dökerim
sopam nerde benim ya dur bakimaa yok oğlum götürmüş malesef
en kısa zamanda iadeyi ziyaretsopa etcek ziyaret seni