0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tanışmak değilde resimlerini merak ederim Bu forumda tek realden tanıtıgım kişi k0lera'dır
bir konu açaçağım hepsini kapsayacak valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde süper ötesi olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde süper ötesi olurkim ısmarlıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde süper ötesi olurkim ısmarlıyor sen hanımı al gel ben ısmarlarım ben de kocişimle gelirim benim balıkla aram yok siz yersiniz bende çene çalarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde süper ötesi olurkim ısmarlıyor sen hanımı al gel ben ısmarlarım ben de kocişimle gelirim benim balıkla aram yok siz yersiniz bende çene çalarım ohhh valla yemiş kadar oldum medii nasipse izmirime kavuşuyorum bol bol balık yerim artık sende yeee vallaha izmirde kalamar keyfi başta yanınada bir rakı hafiften meyhane müzikleri ooooh inşallah birgün güzel buluşmalar ayarlanır ve birbirimizi tanıma fırsatı buluruz hep birlikte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir konu açaçağım hepsini kapsayacak valla ben istanbula gelicem eğer olursa inanın buluşuruz bir balık yeriz sahilde süper ötesi olurkim ısmarlıyor sen hanımı al gel ben ısmarlarım ben de kocişimle gelirim benim balıkla aram yok siz yersiniz bende çene çalarım ohhh valla yemiş kadar oldum medii nasipse izmirime kavuşuyorum bol bol balık yerim artık sende yeee vallaha izmirde kalamar keyfi başta yanınada bir rakı hafiften meyhane müzikleri ooooh inşallah birgün güzel buluşmalar ayarlanır ve birbirimizi tanıma fırsatı buluruz hep birlikte ben senin o rakıyı alır kafandan aşağı şırıl şırıl bir dökerim sopam nerde benim ya dur bakim aa yok oğlum götürmüş malesef en kısa zamanda iadeyi ziyaret sopa etcek ziyaret seni