face paylaşımı yapılmıyor bende ,dönüp duruyor
kızım için bakmıştım.ismi Duru.Safiyede arı duru saf mış.enteresan.
Safiye SultanOsmanlı Padişahı III. Murat'ın eşi ve Sultan III. Mehmet'in annesidir. Aldığı eğitim sebebiyle tarihçiler tarafından oldukça bilgili olduğu kabul edilmektedir. Nurbanu Sultan tarafından adı Safiye, yani arı, duru, saf güzellik olarak değiştirilmiştir. Safiye Sultan, beline kadar uzanan sarı saçları, iri gözleri, uzun boyu ve yürüyüşüyle bilinmektedir. Büyüleyici güzelliği yanında parlak zekâsı sayesinde saygı duyulan nüfuzlu bir sultandır. Yeniliklere açık bir sultan olan Safiye Sultan, İngiltere kraliçesi I. Elizabeth dâhil birçok yabancı liderlerle iletişime geçmiştir. Kraliçe I. Elizabeth'in Safiye Sultan'a süslü bir at arabası ve oğlu III. Mehmet'e ise org hediye ettiği bilinmektedir.
hergün mü paylaşacağız?
Hergün paylaştıkça çekiliş hakkınız arttıyor.
Sen seyahat etmeyi seven özgür ruhlu birisin. Bağlanmayı sevmiyorsun ve kurallarla dolu monoton bir hayat asla sana göre değil. Herkes gibi yaşamak istemiyorsun. Kendine has tarzın nedeniyle çevrendeki insanlar tarafından merak edilen, gizemli bir insansın. dedi bana:)
Sen, Nakşidil Valide Sultan gibi zeki, dikkat çekici ve gizemlisin. dedi son aşamada da:))
sultanları ışıltısı yarışmamız sona erdi!kazananlar 15 ağustos Perşembe günü saat :17.00 da açıklanacaktır.
1 aydır kampanyanın bitmesini bekliyoruz 13 gün de sonuç açıklamalarını bekliycez ,ölme eşşeğim ölme