Gönderen Konu: Çanakkale Seramik / 02.Ağustos  (Okunma sayısı 2674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Çanakkale Seramik / 02.Ağustos
« : 02 Temmuz 2013, 15:03:44 »
Çanakkale Seramik
Tarihe geçmiş ve hala kendinden söz ettiren sultanlardan hangisine benzediğini öğrenmek ve Çanakkale Seramik'ten muhteşem ödüller kazanarak kendi banyonun sultanı olmak ister misin? Hemen tıkla sende hangi sultanın ışıltısı olduğunu öğren! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2013, 13:04:28 Gönderen: erteb »
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çanakkale Seramik
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2013, 15:07:01 »
Zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seven merhametli bir insansın. Bu nedenle çevrendekiler tarafından oldukça seviliyorsun. Asla kin tutmuyorsun. Herkesin mutlu olmasını, insanların arasında kırgınlık olmamasını istiyorsun. Ayrıca hayır işleri yapmak ve ihtiyacı olan insanlara yardım etmek seni mutlu ediyor

(böyle yazdı :)
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2013, 15:13:10 »
Yarışma sonucunda şirket içi çekilişle 50 kişiye ‘Osmanlı Hamam Seti’ hediye edilecektir. Setin içinde bulunan ürünler; Midas Lavantalı Saf Zeytinyağı Sabunu, Saf Kekikli Zeytinyağı Sabunu, Vücut Losyonu, Banyo Jeli ve Peştemal’dir
izgim

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2013, 15:15:24 »
Zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seven merhametli bir insansın. Bu nedenle çevrendekiler tarafından oldukça seviliyorsun. Asla kin tutmuyorsun. Herkesin mutlu olmasını, insanların arasında kırgınlık olmamasını istiyorsun. Ayrıca hayır işleri yapmak ve ihtiyacı olan insanlara yardım etmek seni mutlu ediyor.

bu çıktı

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2013, 15:17:13 »
Bayraktar
Şu an karşımızda lider bir karakter var. Bunun yanı sıra mücadeleci ve hırslısın da. Bu nedenle insanları ve çevrende gelişen olayları kontrol etme ihtiyacı duyuyorsun. İnsanların, senin verdiğin kararlara uyması, seni takip etmesi hoşuna gidiyor. Ayrıca lider kişiliğin nedeniyle bulunduğun ortamlarda dikkatleri üzerine toplamayı da iyi başarıyorsun.
Nurbanu Sultan
Osmanlı padişahı II. Selim'in eşi ve III. Murat'ın annesidir. Küçük yaşta saraya hizmetli olarak alınan Nurbanu Sultan, zekasıyla Hürrem Sultan’ın dikkatini çeker ve Hürrem Sultan tarafından eğitim görmesi için Manisa’ya gönderilir. Hürrem Sultan yıllar sonra saraya dönen ve kendisini güzelliğiyle de etkileyen Nurbanu Sultan’ı oğlu II. Selim’le evlendirmeye karar verir. Böylece Nurbanu Sultan bir hükümdar eşi olmuştur. Nurbanu Sultan, oğlu Murat'ın Osmanlı tahtına çıkmasıyla, Valide-i Atik Sultan unvanını alarak haremin liderliğini üstlenmiştir. "Atik" eski valide anlamına gelmektedir ve “ilk ve en büyük” valideyi kasteder
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2013, 15:17:49 »
ahahah iyi kampanya oldu evde kurnam vardı takımım yoktu :D
nurbanu sultan nick değişmek istiyorum :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı atael

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2013, 17:00:20 »
Sen, Mahidevran Sultan gibi hırslı, azimli ve güzelliğiyle adından söz ettiren birisin.

Sen inatçı bir kişiliğe sahipsin. Hayatına karışılmasından hiç hoşlanmıyorsun ve kendinle ilgili kararları yalnızca kendin almak istiyorsun. İnatçı yapın aynı zamanda azimli ve çalışkan olmanı sağlıyor. İnandığın şeyler uğruna mücadele vermekten kaçınmıyorsun ve hatta bazen olumsuz sonuçlansa da aldığın kararların arkasında durmaktan vazgeçmiyorsun.
:D :D :D

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2013, 17:04:57 »
ben de katıldım ama facede bir türlü paylaşamıyorum paylaştıktan sonra mı katıldığım gözükür acaba?şimdi gözükmüyor
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2013, 21:09:40 »
Güzel bir kampanya olmuş sultan hanımlarını tanımak adına güzel
:) Şans

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2013, 21:17:38 »
hürrem Sulatanmışım.Diziye beni transfer etsinler.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...