Gönderen Konu: Arkadaşlar yardım ltfn  (Okunma sayısı 10691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
Ynt: Arkadaşlar yardım ltfn
« Yanıtla #40 : 06 Ekim 2009, 01:22:46 »
 ;) Yaptıkları değerlendirme sonucunda sizi Ajans kadromuza almak için fotoğraf çekimlerine davet ediyoruz diye mail geldi. ama iş bankasında sınavım war. birçok şirket, banka vs.. kabul etmiyomuş böyle şeyleri. ama çok para war ucunda diğeride sağlam iş bilmiyorum walla diazem :-\
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #41 : 06 Ekim 2009, 01:27:11 »
Valla işbankasına girersen bi ton çalışırsın.Belki aklında hep acaba gitsemiydim olurdu.. Ama işin ve yükselm imkanında olurdu..

Diğerine gelince.. Hayat bu ne kadar o ajans işi sürer bilemessin.. Yarın bir rahatsızlığın olur ajans dinlemez ole şeyleri.. Bu durumda işbankası daha garnti..

Ha 2 si birden olabilir diyorsan bence işbankasına git ama sınav diyorsun işte orasıda kein değil daha :S

Çok karışık bir durum ya :S
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 06 Ekim 2009, 01:31:38 »
evet işte sorunum tam olarak bu :D banka olmazsa, ajansa da hyr dersem kalırım ortadaa iş bulana kdr :D :D banka olursa bu seferde bizim şartlarımızda reklamlarda fln oynayamazsın derse de paradan olurum.. kesin bişeyler bilen warsa ltfn beni aydınlatsınnnn :-\
Bide Pazartesilerdenn..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #43 : 06 Ekim 2009, 19:15:37 »
bence ilk etapta sınava gir ajans saglam degilse benim gibi paranı alamazsın :)Reklam çekimleri de o kadar göründügü kadar basit şeyler degil zevki ama yorucu ben bi sahne için 8 saatt bekledim sonra kızdım çektim geldim.yani işin iş bankasında garantiyse ajansı es geç

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 07 Ekim 2009, 00:31:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence ilk etapta sınava gir ajans saglam degilse benim gibi paranı alamazsın :)Reklam çekimleri de o kadar göründügü kadar basit şeyler degil zevki ama yorucu ben bi sahne için 8 saatt bekledim sonra kızdım çektim geldim.yani işin iş bankasında garantiyse ajansı es geç

;) hadi ya vermediler demek paranı uyuz şeyler zamanına yazık walla. ben erberk ajanstan teklif aldım adavapuru onlar umarım aynısını yapmazlar,, değerlendirmek istiyorum iş bankası garanti diil 18 ekimde sınavım war. ajansı aradım bugün 31 ekime randevu aldım en azından o zamana kdr sınav sonucu belli olur. hayırlısı olsun cnm ya
Bide Pazartesilerdenn..

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #45 : 07 Ekim 2009, 00:35:03 »
iyi etmişsin canım en azından birini garantile ki açıkta kalma ajanslar çok tehlikeli kaliteli olması senin için iyi olur erberk ajansta kalitelidir.Hayırlısı olsun senin için reklamlarda oynarsan eger kampanyalı olanları seç 1 taşta 2 kuş vurusun hehehehe

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 07 Ekim 2009, 00:41:21 »
dimi ya doğru sölüyosun walla :D şölee oynadığım reklama göre ürünlerden de 1 koli werseler yeter :D :D :D beklicem artık napalım.. sğl cnm içim rahatladı biraz :-*
Bide Pazartesilerdenn..