-
Gönderen:
ilkemmm
01 Ağu, 2013 09:52
-
böyle saçmalık mı olur ya..ankara çankaya 3 tane market vermişler 3 ü de bana uzak ..pehhh
-
Gönderen:
tinkerbell
09 Ağu, 2013 12:52
-
market calısanlarının ellerinde gezinir kuponlar ki bn burdaki markete gittim kampanyadan bahseden dahi olmadı..Kupon afiş hiç bir şey yoktu
-
Gönderen:
sakaryazede
09 Ağu, 2013 13:53
-
Ayrıca haklısınız, bayram da bitince süresi kısa, mağaza personelleri yada mağaza müdürleri bu kuponlarla da katılım yapmak isteyebilir. Neticede webden ücretsiz katılım yapabiliyorsunuz, sms le katılımda sms ücreti olduğundan bir nebze engelliyordu.
Bayram şekeri olarak bir forum emekçisine çıkması dileğiyle
-
Gönderen:
diazem
09 Ağu, 2013 13:56
-
Poşet ğoşet şifreler wlden elwdılanıyor.Konyada kasadan istemesek vermezlerken bayram gezisinde tastlasıkşarım inanılmaz
-
Gönderen:
sakaryazede
09 Ağu, 2013 14:17
-
Allah'ın (c.c.) ilahi adaletine güvenmekten başka çaremiz yok o zaman
-
Gönderen:
anvil
09 Ağu, 2013 16:14
-
kısmetten ötesi yok.
-
Gönderen:
eyyupkeles
09 Ağu, 2013 23:07
-
Aslinda fatura kontrol edilirken toplam cekilis hakki kontrol edilmeli ona gore itirazlarimizi bildirmeliyiz cunku bir fis aldin mi tamam istedigin kadar kupon gonderilirsin anlamina gelmemeli ajansinda isine geliyor fazla katilim yaptirmak firmalarin haberinin oldugunu zannetmiyorum hedef kitleye ulasildigini gostermeye calisiyor sadece ajanslar
-
Gönderen:
diazem
10 Ağu, 2013 00:01
-
Ülkerde firma görevlisi tanıdığınız bile olsa siz bile binlerce katılım yaparsınız.Normalde 15 liralık alan kişi sayısı az aslında ama şifreler bazı marketlerde çok iyi korunurken bazı yerlerde laçkalaşmış ve elde edilmesi yada marketler tarafından kullanılması çok kolay durumda bırakılmış.
-
Gönderen:
piacio
11 Ağu, 2013 01:01
-
2 katılım yaptım, 30 tl karşılığı. bir ipad çıksa yeter diyeceğim ama oda zor gözüküyor. normal şartlarda katılım sayısı az olurdu. yerel market çalışanları böyle fırsatları kaçırmıyor.
-
Gönderen:
ayan
13 Ağu, 2013 18:32
-
hangi bilindik marketlerde var istanbulda? hep kurumsal adları var anlayamıyorum? kimler nereden katıldı?