oy verince ilk verdiğiniz oy geçerli diyor bence peşpeşe oy vermekle olmaz kazanma işi
eger farklı resimlerede oy verince olmazsa. dediğim olmaz ama her farklı foto için oyumuz sayılıyorsa anca olur
farklı resimlerde denk gelirse olur tabi.bende oyladım hepsini beğendim dedim varmı burdanda katılan
Var Var Olmazmi İmzamda yazıyor bak .
fostaqe hepsine beğendim demiştim sana tekrar dedim ama ilk olan geçerli diyor yinede oy verdim ama
50. kişi olursak diye işyerindekilerle çok güldük nasıl alırız kargocudan diye
cokda dert etmeyın arkadaslar hangı kargodan geldıgını bılırsek o ıyı olur kendım teslım alcam dersın yada adresi eksik yazın evı bulamasınlar sıze de ozaman tel acarlar kendınız teslım alırsınız bukadar basit acıklayıcı olmusumdur sanırım;D
cokda dert etmeyın arkadaslar hangı kargodan geldıgını bılırsek o ıyı olur kendım teslım alcam dersın yada adresi eksik yazın evı bulamasınlar sıze de ozaman tel acarlar kendınız teslım alırsınız bukadar basit acıklayıcı olmusumdur sanırım;D 

çok etkilendim nil
çok uyanık gördüm seni ;)aynen katılıyorum
Zaten Lady Box'tan prezervatif geliyor.Birde burdan gelirse yandım.
çok etkilendim nil
çok uyanık gördüm seni ;)aynen katılıyorum
ee kampanyacıyız biz bırakda olsun okadar

buarda hayırlı olsun canım bide su Lady Box'tanaynı hediye gelcegını nerden cıkardnız