“İZLE, KAZAN!” Facebook uygulaması Sun Pazarlama Elektrik,Makina Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. (bundan sonra UFO olarak adlandırılacaktır.) tarafından düzenlenmektedir.
“İZLE, KAZAN!” Facebook uygulaması aşağıdaki şartları ve koşulları kapsar ve tüm katılımcılar bu şart ve koşulları kabul etmiş sayılır. UFO, bu uygulamaya ilişkin şart ve koşulları dilediği zaman tek taraflı olarak, önceden haber vermeksizin değiştirebilir veya feshedebilir. Benzer revizyonların da bağlayıcı nitelik taşıması nedeniyle kullanıcıların güncel şart ve koşulları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerekmektedir.
“İZLE, KAZAN!” Facebook uygulamasına, UFO’in belirtmiş olduğu şartları eksiksiz yerine getiren Facebook kullanıcıları katılmaya hak kazanacaklardır.
“İZLE, KAZAN!” Facebook uygulamasında, ufomarketim.com adresinde yer alan;
UFO hava temizleyiciyi indirimli satın alabilmeye yarayan kodu kazanmak isteyen katılımcılar, uygulamada yer alan filmleri izleyip, filmler içerisinde verilen şifreleri ve iletişim bilgilerini ilgili alanlara kaydederek indirim kodunu kazanabilir ve UFO Hava Temizleyiciyi 70 TL indirimle ufomarketim.com’dan alabilirler.
Her katılımcının uygulamaya (1) bir kez katılım hakkı vardır. Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. Uygulama 30 Temmuz 2013 tarihine kadar geçerli olacaktır. Uygulama süresince doğru şifreleri ve iletişim bilgilerini paylaşan tüm kullanıcılara indirim kodu verilecektir. Uygulamaya katılan ve kazanan katılımcılar yine uygulama sayfasındaki kazananlar bölümünden ve UFO Kurumsal Facebook sayfasından günlük olarak duyurulacaktır.
Bu uygulamaya, uygulamanın başladığı gün itibariyle 18 yaşından küçük olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile kendilerine hediye verilmez.
Uygulamaya katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.
Uygulama sonucunda kazanılan hediyenin nakit karşılığı talep edilemez.
Kazanan katılımcıların adları “İZLE, KAZAN!” uygulamasının kazananlar bölümünde ve UFO Kurumsal Facebook sayfasında ilan edilecektir. Ödül olarak verilen indirim kodu ufomarketim.com adresinde yer alan; UFO hava temizleyici ürününde geçerli olacaktır.
Katılımcılar, kişisel bilgilerini tam ve doğru olarak doldurmak zorundadırlar. Katılım kaydı esnasında kişisel bilgileri ile ilgili yanlış veya eksik beyanlarda bulunanlara kazanmış olsalar dahi hediye verilmez. Bu gibi durumlarda UFO’in hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Farklı isim veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunmaksızın silinecektir.
UFO, bu uygulamaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları veya UFO’in takdirindeki herhangi bir nedenle uygulamanın durdurulması veya feshedilmesi mümkündür. Bu durumda katılımcı kazanmış olsa dahi UFO’den herhangi bir hak, ücret veya herhangi bir ad altında tazminat talep edilemez.
UFO Kurumsal Facebook sayfası içerisinde bulunan “İZLE, KAZAN!” Facebook uygulamasıyla ilgili tasarımlar, metinler ve ilgili sayfanın tüm içeriği münhasıran Etiket İnternet Çözümleri ve Yazılım Danışmanlık şirketine aittir. Etiket İnternet Çözümleri ve Yazılım Danışmanlık şirketinin izni olmaksızın kısmen veya tamamen kullanılamaz.
Kullanıcının bu şart ve koşulları ihlal etmesi Etiket İnternet Çözümleri ve Yazılım Danışmanlık ile UFO markası üzerinde yasal hakları mevcut diğer kişi ve kurumlar fikrî mülkiyet haklarına dayanarak kullanıcı hakkında yasal yollara başvuracaklardır.
Şart ve koşulların herhangi bir kısmı hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu kısım ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliği ve uygulanabilirliği etkilenmeyecektir.
Gizlilik ilkesi çerçevesinde, katılımcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın uygulamayla ilgili kişi ve kurumların dışında hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır.
Bu uygulama Milli Piyango idaresince belirlenen çekiliş ve kampanya kapsamı dışındadır.
Bu uygulamaya sadece Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişiler katılabilir.
Bu şart ve koşulardan doğan uyuşmazlıklarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
Uygulamaya katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır.
şifreler hep aynı mı acaba ben aldım isteyen varsa verebilirim aynıysa tabi
1-9407
2-2296
3-6457
4-6244
şifreler yanlış diyor sanırım değişiyor
indirim kodunu vereyim o zaman : 846488
ya indirm veriyor zaten niye kasıyonuz
sadec 4 ürününde geçerliymiş bu indirim kuponu ben vantilatör düşünüyordum ama olmuyor