Bir internet sitesinde fonex kozmetik sitesine üye olanlara ücretsiz numune paketi gönderileceği yazıyor ama siteye üye ol linki yok mail adresleri Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bir arkadaş numune talebinde bulunabilirmi ben bulunucam ama sanırım doğru cümleler kuramıyorum keza sadece bioderden numune geldi

bunu deneyimli bi arkadaş denerse daha iyi olur...
arkadaşla aynı kaderi paylaşıyorum

başkası denerse iyi olur..
Nereye el attıysam kurudu nivea felan hak getire ilanı veren sitenin adresini yazmiimde şöyle yazıyor Fonex Kozmetik sitesine üye olun sizde sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın. Önceden üye olna herkeze ücretsiz numunew paketi yazıyodu.
nerde yazıyor,kendi sitesinde bulamadım.
ben üye oldum arkadaşlar..sitenin anasayfasında engilish yazısının yanında ŞEKİLCİYİZ BİZ diye bi yazı var..onu tıklayın...o sayfada açılıyo üye girişi falan..zaten yeni bir yarışma da varmışşş yakında haberiniz olsun
Seni tebrik etmek istedim tebrikleer
ben 1 ay kadar önce ordan üye oldum. Henüz gelen giden yok.

arkadaşlar boşuna ugraşmayın nerdeyse 2 senedir ara ara numune istiyorum ne geri dönüş yapan var nede numune yollayan...yinede numunesi gelen arkadaşlar olursa burdan paylaşırsak sevinirim....
fonexle hiç uğraşıpta zaman harcamayın bence
merkez binaları sanırım küçükköydeydi bunların hiç gönderecek tip yoktu zaten binada camları posterlerle kapamıslar falan güneşte rengi gitmiş resimlerinde ı ::)yk görüntü kirliliği kendi binalarıyla ilgilenmeyen firma müşterilerin istediği numuneyi hiç yollamaz bence