0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bugun kargo geldi bize 20 tl olarak karşı ödemeli göndermişler kargoyu sizede bu şekilde mi geldi bir yanlışlık mı varYanlışlık olmuş kargocu parayı dk sonra geri getirdine geldi altın mı? yoksa altın hesap kartı mı?
Arkadaşlar bugun kargo geldi bize 20 tl olarak karşı ödemeli göndermişler kargoyu sizede bu şekilde mi geldi bir yanlışlık mı varYanlışlık olmuş kargocu parayı dk sonra geri getirdi
Altın çek gelmiş. Tarih olarak 31.07.2013 yazıyor. Bu tarih verilişi tarihi heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAltın çek gelmiş. Tarih olarak 31.07.2013 yazıyor. Bu tarih verilişi tarihi heraldebana henüz gelmedi de nasıl bozdurucaz onu tam anlayamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAltın çek gelmiş. Tarih olarak 31.07.2013 yazıyor. Bu tarih verilişi tarihi heraldebana henüz gelmedi de nasıl bozdurucaz onu tam anlayamadım büyük ihtimalle çeki verip 1grlık altın hesabı açacaklar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAltın çek gelmiş. Tarih olarak 31.07.2013 yazıyor. Bu tarih verilişi tarihi heraldebana henüz gelmedi de nasıl bozdurucaz onu tam anlayamadım büyük ihtimalle çeki verip 1grlık altın hesabı açacaklar ben sormuştum aradıklarında. isterseniz çeki verip bankadan parasını alabilirsiniz, isterseniz de hesap açtırıp yatırabilirsiniz dediler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAltın çek gelmiş. Tarih olarak 31.07.2013 yazıyor. Bu tarih verilişi tarihi heraldebana henüz gelmedi de nasıl bozdurucaz onu tam anlayamadım büyük ihtimalle çeki verip 1grlık altın hesabı açacaklar ben sormuştum aradıklarında. isterseniz çeki verip bankadan parasını alabilirsiniz, isterseniz de hesap açtırıp yatırabilirsiniz dediler.çekin üzerinde isminiz yazıyor mu?